Harun sonuçtan çok memnun

20 Ekim 2023 20:16
Harun'un Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü teşekkürler ederim.”

Aracımı alırken Ankara'da Pilot Garage'da ekspertiz yaptırdım ve yaptırdığım exper'e göre sol ön kapı fabrikasyon çıkışlı boya olup orijinal olarak bana raporda bildirildi. Fakat aracımı satarken Konya'da yine aynı firma olan Pilot Garage'da exper yaptırdım ve bu süreçte sol ön kapıya hiçbir işlem yaptırmamama rağmen sol ön kapı boyalı çıktı. Bu yüzden ben aracımda değer kaybı yaşadım ve sattığım araçtan 3500 TL daha aşağısına satmama sebep oldular. Daha sonra bende Pilot Garage müşteri şikayet hattını arayarak yardımcı olmalarını istedim ve bana alıcının memleketinde ücretsiz bir şekilde sol kapıya oradaki firmamız tarafından ekspertiz yapılmasını ve eğer fabrikasyon çıkışlı boya çıkarsa mağduriyetinizin giderilmesini sağlayacağız, hiç merak etmeyin denildi. Bende güvenerek kabul ettim ve alıcının memleketinde ekspertiz yapılıp sol ön kapının fabrikasyon çıkışlı boya ve orijinal olduğu bildirildi ve haklılığım ortaya çıktı. Haklılığım ortaya çıkmasına rağmen bana yardımcı olmadılar. Olmadıkları gibi alıcıdan o fiyat farkını almaya çalıştılar ve alamayınca bana mağdur olduğum fiyat bedelini aşağısında bir exper paketi hediye edelim dediler. Ben de bu mağduriyeti yaşadığım firmaya bir daha nasıl güvenip de kabul edecektim ki 1 yıl boyunca olan bu hediyeyi sırf mağduriyetim giderilsin diye araba mı almam gerekir? Ben ücretimi istedim, lakin hiçbir şekilde bana yardımcı olmadılar. Konya'daki mağdur eden ekspertiz de hatasını hiçbir şekilde kabul etmiyor, ısrarla boyalı olduğunu iddia ediyor. 2 Pilot Garage'da orijinal çıkıyor, ama mağdur eden Konya'daki eksperde boyalı çıkıyor. Nasıl oluyor da Pilot Garage gibi büyük bir firma böyle bir hata yapabiliyor? Gerçekten mağduriyetimin giderilmesini istiyorum ve 3500 TL ücretin tarafıma yatırılmasını talep ediyorum.

Harun
Harun
21 Ekim 2023 13:53

Sorunum çözüldü teşekkürler ederim.

21 Ekim 2023 13:57 (Şikayetten 17 saat sonra)

BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Pilot Garage Eksper Raporunda Yaşanan Karışıklık Ve Mağduriyet

10 Ağustos 2024 14:43
Pilot Garage Eksper Raporunda Yaşanan Karışıklık Ve Mağduriyet
Merve sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 14:15
Erdal sonuçtan çok memnun

11 Aralık 2024 18:58
"Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşme sonucunda bayinin çözüm üretmemesinden dolayı Pilot Garage kurumsal firma olarak sorunu üstlendi ve 3 adet ücretsiz ekspertiz hizmeti hediye etti. Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşılması ve çözüm üretilmesinden dolayı Pilot Garaj firmasına teşekkür ediyorum."