Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Pilot Garage Eksper Raporunda Yaşanan Karışıklık Ve Mağduriyet

Pilot Garage Eksper Raporunda Yaşanan Karışıklık Ve Mağduriyet
10 Ağustos 2024 14:43

01.08.2024 tarihinde Konya galericiler sitesinde bulunan Pilot Garage ekspertiz firmasında satın almak istediğimiz Audi A4 marka aracımızı ekspertiz yaptırdık. Ekspertiz firması aracın kaputunun boyalı olduğunu belirtti ve bize boyalı olarak rapor verdi. Aynı şekilde orijinal de olabilir denildi ve orijinal raporu da verildi. Aracı yetkili servise göstermemiz ve orijinal ise orijinal raporunu, boyalı ise boyalı raporunu kullanmamız gerektiği bilgisi verildi. Bu sebeple ben ikinci bir ekspertiz ücreti ödedim ve yetkili servise ayrıca gidip kontrol ettirdik. Diyarbakır'dan geldiğimiz için akşam mesai saatine kadar Konya'da kaldık. Mağdur edildik. İkinci ekspertiz ücreti ödendi, yetkili servise ayrıca gitmek ve beklemek zorunda kaldık. Pilot Garage gibi kurumsal bir firmaya bu yakışmadı. Mağduriyetimizin giderilmesi için genel merkezi aradık, güya aracımızı iki defa ekspertiz yaptıklarını ve boyalı raporunu gizlice aldığımızı belirtip yalan beyanda bulundular. Ben kamera kayıtlarının incelenmesini talep ettim, ilgili bayinin yalan söylediğini kabul ettiler ama haksız yere alınan ücreti ödemeyeceklerini belirttiler. İkinci defa ekspertiz yapacaksak burada Pilot Garage'ın vasfı nedir?

29 Nisan 2025 20:44
Ekspertiz Raporundaki Eksikler Yüzünden Maddi Zarara Uğradım
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Pilot Garage Pilot Garaj Ekspertiz Firması Müşterisi İle Anlaşmalı Çalışıyor

28 Haziran 2024 13:09