Tülay sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2023 19:01

Teknosa'nın sitesinden 15.06.2023'de satın aldım. 16.06.2023 'te teslim aldığım Philips Lumea Bri950/00 cihaz 12 gün oldu. Ben de ilk geldiğinde ilk seans uygulamasını yaptım. Bugün diğer seansı yapmak için açtım. Biraz kullandım ve sonra cihaz kendi kendine kapanıyor. Şu an hiçbir işlem yapamıyorum. Kullanamıyorum. Bayram diye bir şey yapamıyorum. 12 günlük cihazı servislik bir durumu olamaz. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Bu cihazın yenisiyle değişimini istiyorum. Hiç kullanamayacağım bir cihaza bu kadar para vermek elbette istemiyorum. Lütfen gerekeni yapınız. Umarım ilgi alanınıza giren bir konudur. Dönüş sağlarsınız. Teşekkürler.

03 Temmuz 2023 16:30 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, 31.07.2023 itibariyle www.sikayetvar.com platformu üzerinden Kişisel Bakım Ürünleri için hizmet vermeyeceğiz. Soru, görüş ve şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Philips Kişisel Bakım Ürünleri Tüketici Danışma Merkezi

17 Temmuz 2023 12:30
Philips Lumea Bri950/00 Kendi Kendine Kapanıyor

Philips Lumea biri 950/00 cihaz servise gönderdik Teknosa aracılığı ile cihazı 10 gün tuttular geri geldiğinde hiçbir işlem yapılmamıştı. Philips servisi aradığımızda test için kullandıklarını bir arıza göremediklerini söylediler. Cihazı Teknosa'dan almaya gittiğimizde ben de 12 gün kalan cihazın ağzının her tarafı çatlak kırık olarak gönderilmişti. Test adı altında artık yapılan işlem ne ise arızası olan ürün üstelik kırık geldi. 12 günlük cihazı değişim yapacaklarına daha ayıplı bir ürünle karşılaştık. Kabul etmeyip tekrar gönderdik bu defa kırdıkları ağzı değiştirmişler sadece. Dalga mı geçiliyor bizimle anlamadım. Bilseydim bunu yaşayacağım kesinlikle bu markadan tercih etmezdim. 12 günlük cihaz arızalı neden bu ısrar yenilememek için anlayamadım. Markanızın arkasında durmanızı beklerdim. Demek ki sizde ürününüze güvenmiyorsunuz bu kadar umursamaz davranılıyor. Kesinlikle böyle kalmayacak bunu kabul etmemiz imkansız bu kadar ciddi para ödeyip bunu yaşamak kabul edilemez. Hata mı ettik yani Philips’i tercih ettik? Lütfen cihazınıza sahip çıkın ve değişim yapın. Zaten Tüketici Mahkemesi'ne taşıyacağız konuyu böyle ilgilenilmiyorsa madem yapılacak son adıma geldik. Tüketici olarak var olan haklarımı kullanacağım. Yeni alınan bir üründe arıza, hata var ise tamir edemezsiniz. Değişim yapılmak zorunda. Bu şekilde dalga geçilmesi kabul edilir değil. Burada da ilgilenilmiyor. Almayı düşünenler yaşadıklarımızı görsün buna göre karar versinler 1 değil 10 defa düşünün almakla ilgili artık karar sizin. 🤷🏼‍♀️

Mehmetcan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Epilasyon Cihazı Servis Sürecinde Uzayan Bekleyiş

Mehmetcan
01 Nisan 2025 22:38
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
21 Haziran 2024 10:22
PHILIPS Ev Aletleri Philips Lumea Ürün Kalitesi Ve İade Sorunu
PHILIPS Ev Aletleri Philips Lumea Ürün Kalitesi Ve İade Sorunu
Birnur sonuçtan hiç memnun değil

Birnur
28 Şubat 2024 22:56
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Philips Lumea IPL İle Hayal Kırıklığı

Neşe