Handan sonuçtan hiç memnun değil

Philips TV'nin 8 Ayda Bozulması

13 Ağustos 2024 18:39

4Temmuz 2021 de yazlığımda kullanmak üzere Philips TV aldım. Sadece 3 sene içinde 8 ay kullandım. Bu sene geldiğimde TV yi açtığımda dikey çizgiler vardı ve ekran gelip gidiyordu. Kusadasi 'nin en iyi tamircisini çağırdım baktı bu tamir olmaz atin bunu yenisini alin dedi. Philips markalarda hep oluyor bu arıza dedi. Halbuki benim kışlık evimde 15 senedir kullandığım hiç bozulmamış televizyonum var Philips marka. Ben bu markayı çok beğendiğim ve çözünürlüğü iyi olduğu için aldım ve arkadaşlara da tavsiye ettim onlarda Philips TV aldılar. Bir TV 8ay kullanmayla nasıl bozulur. Ben tüketici olarak mağdurum. Lütfen sizden çözüm bekliyorum. Handan G******. Tel ;5442****37.

14 Ağustos 2024 12:32 (Şikayetten 17 saat sonra)
Handan
Handan
28 Eylül 2024 00:49

Philips marka dünyada bilinen ve tercih edilen bir kuruluş olduğu halde mağdur olan müşterisinin sorununa sahip çıkmayıp sadece bildiri gönderip garanti süresi bitmiştir diyerek problemimin üstünü örterek mesele kapanmıştır demiştir. Hayatımda hiçbir marka televizyon 8 ay kullanmayla bozulmamıştır Philips hariç tabii. Benimki de panel arızası dendi bu hatalı üretimden kaynaklanıyor. Philips'in tamir etmesi gerekiyordu. Bu arada şikayet var platformuna çok teşekkür ederim. Şikayetimi hemen ciddiye alıp firmaya duyurdukları için.

Hakan
Hakan

TV 5505 24 inç Vatan Bilgisayar Elmadağ şubesinden aldım 2021 6 Kasım. Hiç kullanmadım 2 sene. 8 ay önce yatak odasına koydum bozuldu, panel arızası dediler TV fiyatını istediler. Bu bir şans dedi yetkili servis, yani biz normal markaların iki katı para verip Philips aldık. Panel çabuk bozuldu ise tüketicinin suçu ne. Philips kaliteyi bozmuş. Çok mağdur oldum

Musa sonuçtan hiç memnun değil

Philips TV Philips Marka 58PUS8507 TV Şikayet

13 Eylül 2023 14:27
Gülsen sonuçtan hiç memnun değil

Gülsen
29 Temmuz 2024 18:01