Hatice sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 11:16

Meva Teknik İzmir Narlıdere bizi Philips TV yetkili servis diye söyledi. Philips arıyoruz Narlıdere yetkili servisimiz yok diyor. Media Markt bize Meva Teknik ismini verdi. Şimdi yetkili servis olmadığını öğreniyoruz.

Televizyonumuzun paneli kırıldı. Onu değiştirmek için Meva Teknik gittik önce 14bin dedi. Sonra 19.500 TL dedi. Parasını ödedik paneli taktılar 6 gün için TV altında çizikler başladı. Tüketici Hakları iade hakkımızı kullanmak istiyoruz. Meva Teknik yardımcı olmuyor. TV ne panel taktığı belli değil!

26 Mayıs 2024 17:49

Philips TV müşteri hizmetleri hiçbir şey yapmıyor. Yetkili servis bizi mağdur durumda bırakıyor şikayet ediyoruz. Kimse hiçbir şey yapmıyor. Tekrar arıyoruz evet kayıt var tekrar kayıt alalım diyorlar. Müşteri hizmetleri insanları oyalamak için mi var.? Philips ürün alanlar müşteri hizmetlerinden asla hizmet alamıyor

26 Mayıs 2024 17:38

Alfatel Display TV Panel Tamiri TV Panel Değişim Merkezi'ne TV paneli için kendi elimizle götürdük. Fakat bu firma TV paneli değiştirdiğine dair bize kağıt vermedi! Ben size kağıt vermem sizin girişinizi kayıt almamıştık dedi. Oysaki benim TV'yi oraya verdiğime dair kağıdım var. TV panelimde sorun var fakat elimde yetkili servisin paneli değiştirdiğine dair kağıt yok!

Ek
Ek
01 Nisan 2024 11:18

01 Nisan 2024 16:23 (Şikayetten 5 saat sonra)
Hatice
Hatice
12 Ağustos 2025 09:34

Müşteri Hizmetleri beni 1 kere bile aramadı. Philips müşterilerine asla önem vermiyor. Marka olarak büyük bir isim fakat teknik servisi ve müşteri ilişkileri çok kötü çok kötü. Şu an ekranımda çizikler çıkıyor fakat Philips teknik servisler insanları kandırdığı için asla yaptıramıyorum.

05 Aralık 2023 12:32

08 Temmuz 2023 19:16
Philips TV Philips 50PUS7506/62 Televizyon Panel Sorunu
Philips TV Philips 50PUS7506/62 Televizyon Panel Sorunu

21 Ekim 2023 17:44
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2025 09:11
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Philips TV 3 Yıl Dolmadan Ekranda Ciddi Arıza Ve Yüksek Onarım Ücreti

13 Ekim 2025 16:22