Philips TV Güncelleme Sonrası Açılıp Kapanma Sorunu!

Ayşe
11 Haziran 2024 19:18

Sunulan güncellemeden sonra televizyon açılıp kapanıyor bozuldu televizyon nasıl bir güncelleme bu

12 Haziran 2024 15:36 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız, Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak; belirtmiş olduğunuz e-mail adresine ayrıntılı bilgi aktarılmıştır. Philips ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder tüm istek ve önerinize size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips TV Tüketici Danışma Merkezi

Yorumlar(8)

Aydin
Benzer Şikayeti Var

Arkadaşlar aynı sorun bende de vardı biraz önce çözdüm düzeldi televizyonun sağ alt köşesinde televizyonun altında ufak bir tuş olacak önce televizyonunuzun fişini çekin daha sonra alttaki tuşu kendini de doğru çekin ve fişi takın televizyon açılana kadar tuş kendinize çekik olarak bekleyin televizyon açıldı mı tuşu bırakın otomatik 10 televizyon sıfırlanacak ve yeni kurulum yapacaksınız olmazsa bir iki kez daha deneyeyim sonra mutlaka çözülüyor

Recep
Benzer Şikayeti Var

Merhaba aynı sorunla bugün bende karşılaştım çözümü nasıl oluyor?

İdris
Benzer Şikayeti Var

Merhaba Benim şikayetin altına bir yorum yazdım. Altına bir word belgesi attım onu dene ben o şekilde sorunumu çözdüm Umarım sen de çözersin... TV de açma kapama düğmen aşağıda ise kendine doğru arkada ise aşağı doğru iterek fişi takıyorsun 1 kisi yardim etmeli reset yapıyor

İdris
Benzer Şikayeti Var

Merhaba Sorun nasıl düzledi benim TV de de aynı sorun var mail varsa [email protected] atarsanız sevinirim teşekkürler

Digiturk Kutusunda HDMI Sinyal Yok Hatası

Philips 58pus8505 model televizyonumu HDMI üzerinden Digiturk kutusuna bağladığımda iki gündür sürekli “sinyal yok” hata...

Tümünü Gör
Philips TV Ambilight Işığı Var Ekran Yok!

Philips TVAmbilight Işığı Var Ekran Yok!

Philips 50pus7303 Kumanda Problemi Pil Hemen Bitiyor. Yeni Kumanda Bulamıyorum

Philips 50pus7303Kumanda Problemi Pil Hemen Bitiyor. Yeni Kumanda Bulamıyorum