Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS TV Bu TV Ye Uygun Ses Komutlu Kumanda Var Mı?

PHILIPS TV Bu TV Ye Uygun Ses Komutlu Kumanda Var Mı?
08 Mart 2024 00:39

Philips 55PUS7906 TV modeline sahibim. TV'de sesli komut özelliği var ancak kumandada bu özellik bulunmuyor. Bu zaten başlı başına bir hata. Philips aksesuar sitesinde bütün TV'lerin akıllı kumandaları mevcut ve her türlü özellik bulunuyor, fakat benim aldığım modelde sesli komut özelliğine sahip kumanda yok. Bu durumu anlamakta güçlük çekiyorum. Burada herkes aynı sorundan şikayetçi. E-posta ile iletişim kurmak yerine, herkesin görebileceği bir yerde bu sorunları dile getirin ve cevapları paylaşın. Şimdi merak ettiğim şey, bu özellikte bir kumanda var mıdır ve biz mi bulamıyoruz, yoksa hiç mi üretilmemiştir? Ya da ileride üretilecek mi? Cevap verirseniz memnun olurum. Telefonuma Google Home uygulamasını kurarak kumandayı oradan kullanabildiğimi biliyorum. Ancak benim sorum, ses komutlarına uygun bir kumanda bulup bulamayacağımızdır.

08 Mart 2024 10:23 (Şikayetten 9 saat sonra)

Ensar
Ensar

Bu sorundan bende muzdaribim kumandanın sesli komut özelliği vardır diye biliyordum ama yokmuş keşke 21. YY da böyle ufak tefek detaylar çok görülmese çoğu TV'ye yerleştirilse daha güzel olurdu ya da keşke çok net şekilde bu şekilde son yıllarda üretilen TV'lerde böyle basit özellikler olmadığında çok büyük harflerle özelliklerinde belirtilse yani bilseydik üç beş fazlasını verir bunu almazdık.

philips-tv-bu-tv-ye-uygun-ses-komutlu-kumanda-var-mi-1.jpg

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS TV 'de Kumanda Sorunu

24 Aralık 2023 15:08
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
03 Mart 2024 23:29