Philips TV 1 Hafta Ara İle Tekrar Aynı Arızayı  Yaptı!

12 Aralık 2023 20:53199
12 Aralık 2023 00:21

Philips pus8507 markalı TV nin ekranın sol tarafında dikey yönde çizgiler çıktı yetkili servise video kaydı ile başvuru yaptım 15 Kasım'da servise verdim yaklaşık 3 kere bilgi almaya çalıştım ama herhangi bir sorun görmüyoruz inceliyoruz bilgisini aldım 5 Aralık'ta servis televizyonu eve getirdi sorun giderilmişti ancak aradan tam 1 hafta geçtikten sonra aynı arıza aynı şekilde tekrar başladı değişim talep ediyorum.

12 Aralık 2023 00:25

Bu da sorunun videosu tamir önceki videosu da elimde mevcut

13 Aralık 2023 10:35 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak; belirtmiş olduğunuz e-mail adresine ayrıntılı bilgi aktarılmıştır. Philips ürünlerini tercih ettiğiniz için teşekkür eder tüm istek ve önerinize size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips TV Tüketici Danışma Merkezi

19 Ocak 2024 23:21

Benimle herhangi bir iletişime geçilmedi herhangi bir mail gelmedi, TV tamirden geldi kartını değiştirmişler aradan 1 hafta geçti ve TV yine aynı çizgiler çıktı pazartesi 3. Kez aynı arızadan TV servise gidecek aldığım günden şimdiye kadar geçen zamanda TV yi izleyemedim devamlı serviste 3. Kez aynı arızadan servise gidiyor kesinlikle tamir değil değişim talep ediyorum ve değişim olmaz ise yasal tüm haklarımı sonuna kadar kullanacağım

Ercan
Benzer Şikayeti Var
21 Ocak 2024 00:58

Aynı sorun bende de var bana da sorun bulamadık dediler en son servise giderek sorunu ben gösterdim kendilerine, şu an servis tarafından ekran değişecek dediler maalesef 2 kez aynı hatadan servise gitti geldi bu 3. Kez oluyor bakalım gerçekten sorunu çözebileceklermi göreceğiz, ama kronik bir sorun var sanırım sorunu dahi tespit edemiyorlar ve değişimi de yapmıyorlar Philips TV pişmanlık maalesef

Tümünü Gör
Philips Televizyonda Sinyal Yok Diyor Sinyal Var!

PhilipsTelevizyonda Sinyal Yok Diyor Sinyal Var!

Fatih
Philips Marka TV Pişmanlığım Oldu