Philips Ürün Çalışmıyor Philips Aqua Trio 7000

28 Kasım 2024 14:363.834
28 Kasım 2024 00:30

Hepsiburada teknolojiankara satıcısı üzerinden satın aldığım 27.11.24 tarihinde teslim aldığım ürün deneme sırasında %20 şarjı kaldı kapatma düğmesine bastım ancak makine kapanmadı. Şarjı bitene kadar çalışmaya devam etti. Şarjı bitince ünitesinde şarja taktım. Biraz şarj olunca ruloları temizlemeye başladı. Kirli suyu döküp temiz su tankına temiz su doldurdum. Makinenin şarjı %100 olunca çalıştırmayı denedim ancak makine çalışmıyor. Ürün Seri numarası DA411478875 Aqua trio 7000 xw7110/01 Derya Yıldırım

2 Aralık 2024 09:52 (Şikayetten 3 gün sonra)

Derya Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

2 Aralık 2024 17:27

Derya Hanım Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Gamze
Gamze
27 Şubat 2025 21:38

Merhaba ne sonuç aldınız bilgi alabilir miyim

Philips Ev Aletleri Aqua Trio 7000 XW7110/1 Süpürgede Yaşanan Arıza

Seniha
27 Ağustos 2025 20:164.007

8 Nisan 2025'de Trendyol üzerinden satın aldığım Philips Aquatrio 7000 serisi ürünümde, son iki aydır silme fırçası yeri...

1 Yorum

Tümünü Gör
Philips Süpürge Çekmiyor!

Philips SüpürgeÇekmiyor!

Emin
Philips Süpürge Çekmiyor!

Philips SüpürgeÇekmiyor!

Helin
Philips Aqua Plus 8000 Serisi Filtre Hatası Kırıntıları Geri Döküyor!

Philips Aqua Plus8000 Serisi Filtre Hatası Kırıntıları Geri Döküyor!

Hakkıcan
Philips Süpürge Parçası Kırıldı