18 Kasım 2024 10:35

12.05.2023 Tarihinde Sivas Vatan mağazasından aldığım Philips XU7000/02 homerun 7000 robot süpürge 6 ay boyunca gayet güzel çalıştı. Sonra batarya bozuldu servise götürdüğümüzde robotun değiştirildiğini söylediler. Bizim sıkıntılarda o yeni robot süpürge gelince başladı. Sık sık bozuldu iki kere hazineye toz almadı. Götürdük motor değişimi oldu dediler. Şarj olmadı götürdük. Değişik bir sesler çıkardı. Patlayacak diye korktuk yine götürdük motor değişti dediler.
Devamlı olarak içinde su olduğu halde lütfen hazneyi doldurun diye mesaj geliyor, kaç kere götürdüğümüzde bir bilye sipariş edeceğiz dediler hala yapılacak.
Birinde de tekerlekten dolayı şarja gidememiş onun için götürdük, en son fan motoru değişti dediler. Geldikten sonra oturma odasına koridora çalıştırdığım halde o odayı süpürmeden başka odaya geçiyor. Birinde de gördüm. Tekeri çıkmış dediler. İlk aldığımız robotun şarjı daha uzun sürerken ikinci sefer gelen robot oturma odası koridor mutfağı süpürünce şarj bitiyor. Hamle çok yapmasın diye sandalyeleri masanın üzerine koyuyorum yine şarj yetmiyor. 2 defa tekrar maksimum da çalıştırıyorum motorun değişmesi ve bozulması bu sebepten diyorlar bu kadar gücü yoksa maksimum neden göstergesi var? İki tekrardan oluyorsa 5 tekrar düğmesi ne için var?
Diğer süpürge banyo kapısı açık kalınca içeri girip süpür yordu bu kapı açık olduğu halde eşikte takılıyor illa müdahalede bulunmak lazım. Evi süpürmeden çıkamıyorum bir de son servisten sonra kendi başına önünde engel yokken duruyor. En son Ekim ayının 2’sinde götürmüşüz. Aynı ay içinde Ekim ayının 27’sinde tekrar gitti ve bugün Kasım ayının 18’i ve yine bozuldu bağlanmıyor. Tekrar bağlamaya çalıştım. Çalışmadı değişik sesler çıkardı ve suyu almamaya başladı. Tamir deniz geldikten sonra bu ikinci su akıtması artık bende bıktım eşimde usandı tamir götürüp getirmekten ilk robot sadece batarya değişmesi gerekirken değiştirmeyip bu baş belası robotu getirdiler. Bugün ve yarın çok yoğun olup süpürgeyle uğraşacak zamanım olmadığı halde bu mesajı yazıp ve de evi kendim süpürmem lazım artık yorumu size bırakıyorum. Ve de buradan bu marka süpürge alacakları uyarıyorum. Överek sattıkları süpürgeyle uğraşmaktan canımız çok sıkıldı. Sizde paranızla rezil olmak istemiyorsanız Philips ürünlerini bir inceleyin.

21 Kasım 2024 09:31 (Şikayetten 2 gün sonra)
25 Kasım 2024 11:34
Bekir
Bekir
25 Kasım 2024 11:48

Merhaba Sayın Yetkili, Bu süreçte gösterdiğim sabır ve anlayışın sonuna geldim. Çok överek sattığınız ürünü camdan atmak üzereyim. Bizi tekrar servise yönlendiniz zaten sürekli serviste servis kayıtları önünüzde. Çözüm olmayacağını çok iyi biliyordum zaten. Ama bundan sonra hiçbir Philips ürününü almamaya ve aldırmamaya gayret göstereceğim. Bu sorunu Türkiye'de çözemeyeceğiz. Philips'in fabrikasını bir deneyelim. Yabancılar belki hak hukuk gözetir.

Lütfü sonuçtan memnun değil

24 Aralık 2024 13:50
Philips Süpürgeyle Bitmeyen Sorunlar
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 19:23
PHILIPS Ev Aletleri Philips Robot Süpürge 3000 Serisi
Mustafa sonuçtan çok memnun

21 Aralık 2024 17:05
"Öncelikle müşteri hizmetlerindeki Nilüfer hanım dı sanırım yanlış hatırlamıyorsam çok ılgılıydı öncelikle ona tesekkurederım demek kı neymiş doğru servisi bulunca işler çok daha güzel ve hızlı ilerleyip sorun anında çözülüyormuş buradan Bornova yetkili servise çok tesekkurederım hem ilgililer dı hem de tüm sorunumu sabırla dinlediler sorularıma sabırla cevaplar verdiler Bornova Philips yetkili servis çalışanlarına çok tesekkurederim. Bornova yetkili servis tarafından Sorunum 1 gün gibi kısa sürede çözüme kavuştu ve sorun giderildi. Makinem eskisi gibi ses sorunu olmadan çalışıyor emeği gecen herkese tesekkurediyorum"
Philips Temizlik Robotu Gürültü Sorunu Çözülmüyor
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Philip 7000 Temizlik Robotu: Çözülmeyen Toz Toplama Sorunu

12 Ekim 2024 20:29