Mustafa sonuçtan çok memnun

21 Aralık 2024 17:05
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Öncelikle müşteri hizmetlerindeki Nilüfer hanım dı sanırım yanlış hatırlamıyorsam çok ılgılıydı öncelikle ona tesekkurederım demek kı neymiş doğru servisi bulunca işler çok daha güzel ve hızlı ilerleyip sorun anında çözülüyormuş buradan Bornova yetkili servise çok tesekkurederım hem ilgililer dı hem de tüm sorunumu sabırla dinlediler sorularıma sabırla cevaplar verdiler Bornova Philips yetkili servis çalışanlarına çok tesekkurederim. Bornova yetkili servis tarafından Sorunum 1 gün gibi kısa sürede çözüme kavuştu ve sorun giderildi. Makinem eskisi gibi ses sorunu olmadan çalışıyor emeği gecen herkese tesekkurediyorum”

Philips 3000 serisi temizlik robotu aldım. Yaklaşık 8 defa kullandım ve aşırı gürültülü çalışmaya başladı. İzmir Karşıyaka servisine götürdüm, filtre temizlenmediği için sorunun ondan kaynaklandığını belirttiler. Kendilerinin filtreyi temizlediğini ve şu an sorun olmadığını söylediler. Eve getirip tekrar çalıştırdığımda aynı gürültü devam ediyordu. Bir gün sonra yine aynı servise götürdüm, gürültü devam ediyor diye. Bu sefer de alttaki fırçayı temizlemeden kullandığım için sorunun ondan kaynaklandığını, onu temizleyerek kullanmam gerektiğini söylediler. Servise, ellerinde varsa sıfır satın almak istediğimi ve serviste makineyi çalıştırmak istediğimi söyledim, ellerinde olmadığını belirttiler. Mecburen eve geçip alttaki fırçayı temizledim, yine aynı gürültülü çalışmaya devam ediyor. Şikayetim var Philips firmasından, kaç defa daha götürmem gerek anlamadım.

23 Aralık 2024 10:34 (Şikayetten 1 gün sonra)
23 Aralık 2024 14:34
25 Aralık 2024 17:51

27 Aralık 2024 16:01

Lütfü sonuçtan memnun değil

24 Aralık 2024 13:50
Philips Süpürgeyle Bitmeyen Sorunlar
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Philip 7000 Temizlik Robotu: Çözülmeyen Toz Toplama Sorunu

12 Ekim 2024 20:29
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2024 19:23
PHILIPS Ev Aletleri Philips Robot Süpürge 3000 Serisi