Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Philips Kahve Makinesinin Kısa Sürede Bozulması

Philips Kahve Makinesinin Kısa Sürede Bozulması
25 Mayıs 2023 20:16

23.04.2023'te almış olduğum 14,990₺ Philips 5400 marka kahve makinesi açılıp kurulumu yapıldığından beri sürekli hata veriyordu. Almış olduğum yere (Media Markt) götürdüm servise beni yönlendirdiler. Servisten 24.05.2023'te bilgi geldi. Teslim alabilirsiniz. Cihazınızı onardık yapıldı diye, fakat ben onarım değil bu kadar para vermişken ve açıldığından beri hata veriyorken onarımını değil makinenin yenisini ya da iadesini talep ediyorum dedim ama müşteri hizmetleri kabul etmedi.

Ben 1 hafta kullandığım makinenin üstelik 3 yıl ek garanti yaptırıp para verdiğim makinenin garantisinin bozulup tamir olmasını kabul etmiyorum. Bunun için tüm haklarımı yasal yollarla arayacağım. Ürünlerinin arkasında durmayan Philips. Kardeşim üç yıldır farklı bir markanın kahve makinesini kullandım hiçbir arıza olmadı. Benim makinem bir haftada bozuldu. Hevesle aldığım makinede çok mağdur oldum. Ek garanti yapıp para bile vermiştim.

30 Mayıs 2023 17:15 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolleri yapabilmemiz adına cihazınızın gönderildiği yetkili servis bilgilerimizi iletmenizi rica ederiz. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

05 Haziran 2023 22:14

Sayın K., Cihazınız Bursa / PS. Elektronik yetkili servisimizde inceleme aşamasındadır. İnceleme yapıldıktan sonra size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Şeyma
16 Haziran 2023 00:40

Daha ne kadar bekleyeceğim acaba? Hem mağdurum hem de bekletiliyorum mağduriyet üstüne mağduriyet yaşıyorum.

Hasret sonuçtan hiç memnun değil

Hasret
08 Şubat 17:23
Philips Kahve Makinesi Mağduriyeti: 3 Günde Bozuldu!
Philips Kahve Makinesi Mağduriyeti: 3 Günde Bozuldu!
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Begüm
03 Eylül 2023 21:16
Ozge sonuçtan hiç memnun değil

Ozge
22 Mayıs 2023 10:51