Philips Ev Aletleri Süpürge Ve Garanti Sorunları

17 Aralık 2024 15:38

Philips XC8057 dik süpürge ile yaşadığım servis ve müşteri temsilcisi sorunlarını burada paylaşmak istiyorum. Ürünü aldıktan iki-üç gün sonra yoğun bir titreme olduğunu fark ettim ve videosunu çekip müşteri temsilciliğine WhatsApp'tan gönderdim. Bana bunun turbo modunda olduğu için normal olduğunu söylediler.

Daha sonra ürünü İstanbul Avcılar servisine götürdüm. Servisteki bayan, isterseniz aşağıda incelesinler, boşuna cihaz burada bir hafta durmasın dedi. İncelediklerinde fırçada herhangi bir sorun olmadığını, ancak kronik bir sorun olduğunu söylediler. Bu durumda benim 950 TL'ye yeni bir fırça almam gerekiyormuş. Parça kronik de olsa garanti kapsamında değilmiş.

Ürünü alırken yanındaki aksesuarların garantisi yokmuş, kronik de olsa parayla almamız gerektiğini ilettiler. Philips'in kendi sitesinde ürünün aksesuarları garanti kapsamında değildir diye bir yazı yok.

Ayrıca, Philips müşteri temsilciliği sayesinde başka şirketlerin de bu tür parçaların garanti kapsamında olmadığını öğrendim, bunun için teşekkür ederim. Attığım videoyu, ürünü aldıktan üç gün sonra WhatsApp'tan müşteri temsilcisine ilettim.

17 Nisan 08:54

Philips akıllı başlık için tam 2 aydır stok bekliyoruz, ne yapacağız? Gidip bir süpürge daha mı alacağım? Evi pislik götürüyor, böyle bir saçmalık olamaz. Servis desteği 10 yıl ama biz 2 aydır stok bekliyoruz, kimsenin umurunda değil. Arıyorsunuz, 72 saat içinde güncellenecektir diyorlar. 2 ayı 72 saate sığdırmaya çalışıyorsunuz. Keşke almasaydım, nereden aldım? Buradan Philips dik süpürge alacaklara sesleniyorum: Sakın ola ki 5 lira fazla olsun, X marka alın.

Ek
18 Aralık 2024 13:34 (Şikayetten 21 saat sonra)

Erkan Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

18 Aralık 2024 13:36

Yok ben Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım sizden bir beklentim yok ben benim yaşadığımı insanlar yaşamasın diye buraya yazdım teşekkür ederim sizden bir cevap beklemiyorum

20 Aralık 2024 10:46

Erkan Bey Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

20 Aralık 2024 10:48

Sözlü olarak yansıtılan şey arkadaşlar aksesuarlar kronikte olsa para ile almak zorundasınız

20 Aralık 2024 11:06

Ürünü satarken lütfen aksesuarlar garanti kapsamın değildir diye yazında insanlar bilgilensin dolandırılmasın benim gibi hatta hatta şu şekilde yazın ürünlerimiz aksesuarları kronik de olsa eşek gibi parayla almak zorundasınız diye yazarsanız daha iyi olur

Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Vedat
07 Nisan 16:12
Philips Süpürge Aksesuar Garantisi Hayal Kırıklığı
Lutfı sonuçtan hiç memnun değil

Lutfı

İnci sonuçtan memnun

İnci
05 Eylül 2024 16:34
Philips Dikey Süpürge İle Yaşadığım Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Sorumsuz Servis Ve Çözülmeyen Ürün Problemi

Adem