Melike sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Robot Yazılım Hatası/ Arıza/ Servis Kötü

PHILIPS Ev Aletleri Philips Robot Yazılım Hatası/ Arıza/ Servis Kötü
02 Mayıs 2024 19:00

Ekim ayında Philips Homerun Aqua 3000 serisi robot süpürge satın aldım ancak üç ay dolmadan lazer sensörde sıkışma hatası almaya başladım. Ürünü servise götürdüğümde herhangi bir arıza olmadığını ve yazılım hatasından dolayı sıfırlama işlemi yaptıklarını belirttiler. Bir ay sonra aynı hatayı tekrar aldım ve cihazı servise götürdüm, bu kez İstanbul'a gönderileceği ve değişim ihtimalinin olduğu söylendi. Bir ay serviste kaldıktan sonra cihazı almaya gittiğimde herhangi bir değişim yapılmadığını ve yalnızca yazılım güncellemesi yapıldığını söylediler. Eve getirdiğimde haritalama yaparken yine lazer sensör ve ana fırça sıkışması hatası aldım, ancak sıkışan bir şey yoktu. Müşteri hizmetlerini aradığımda, servisin sorumluluğu üzerlerinden atmaya çalıştığını ve ürünün değiştirilemeyeceğini, çünkü şu anda üretimde olmadığını ifade ettiler. Servis de müşteri hizmetlerini suçluyor. İki yıllık garanti süresinin büyük bir kısmı serviste geçiyor. Ürünün arkasında durulmaması ve yaşanan mağduriyet nedeniyle markadan duyduğum güven sarsıldı ve tercihimi özellikle bu markadan yana kullanmış olmama rağmen pişmanlık duyuyorum. Beklentilerimin karşılanmaması ve yaşanan sorunlar nedeniyle markanın itibarı benim gözümde zarar gördü.

03 Mayıs 2024 11:06 (Şikayetten 16 saat sonra)
03 Mayıs 2024 12:11

Manisa şehzadeler itina elektronik

03 Mayıs 2024 15:11
03 Mayıs 2024 17:01

Bir an önce dönüş yaparsanız çok mutlu olurum. Hala borcunu ödediğim ürünümü kullanamıyorum.

06 Mayıs 2024 17:54
06 Mayıs 2024 17:57

Neden o zmn sorun düzelmiyor servisten geldiği gün aynı hatayı tekrar veriyor ürün. Garanti süresi dolmasını bekliyorlar herhalde sürekli götür gel garantisi serviste bitecek ürünün sadece pişmanlık hiç yakışmıyor

Feride sonuçtan hiç memnun değil

18 Şubat 2025 20:59
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Sürekli Arızalanan Robot Süpürgeye Çözüm Ve Değişim Talebim Reddedildi!

29 Ekim 2025 08:27
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Robot Süpürge: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis

24 Kasım 2024 15:44
Furkan sonucu yetersiz buldu

01 Ocak 2025 16:22
Philips Robot Süpürgede Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 21:52

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri