Gizem sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 22:27

Bugün Evkur'dan Philips Maraton 9155/07 model süpürge satın aldım. Eşim ile denerken kumanda bölgesinde bir koku duyduk. Süpürgeyi kumanda kısmından kapatmak istedik ve kumanda çalışmamaya başladı.

Süpürgeyi normal kapattıktan sonra kumanda bölgesini açtığımızda pilin fotoğraftaki gibi soyulduğunu gördük. Pilleri çıkarmak istedik ancak piller o kadar ısınmış ki eşimin eli yandı. Kullandığımız pil de süpürgenin kutusundan çıkan kendi pili. Böyle bir markadan nasıl böyle sorun yaşadık anlam veremiyorum. Kokuyu duymasak çalıştırmaya devam edecektik belki de çok daha büyük zararlar doğacaktı.

20 Mart 2024 10:04 (Şikayetten 11 saat sonra)
22 Mart 2024 15:04

Gerçekten çok ilgili bir cevap. Ben size süpürgede sorun var demedim ki beni yetkili servise yönlendiriyorsunuz. Kendi verdiğiniz pillerin kalitesizliğinden ve yaşadığım mağduriyetten bahsediyorum. Daha okuduğunu anlama kısmında sorun yaşıyoruz

22 Mart 2024 15:05

Ayrıca iletişime bile geçmeyi denemediniz. Sadece buradan bir cevapla süreci kapatmaya çalışıyorsunuz

Philips Ev Aletleri Marathon Pişmanım Çok Pişmanım Aldığıma

12 Eylül 2023 16:38

09 Eylül 2023 15:41
Philips Ev Aletleri Philips Ultimate Maraton 9155/07 Plastik Aksam Garantisiz Dikkat
Mert sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Maraton Ultimate Cyclone 7 Pişmanlık

27 Kasım 2023 01:56
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 17:09

26 Kasım 2024 18:09