PHILIPS Ev Aletleri Philips Dikey Süpürge SpeedPro 7043 Şarjlı Süpürge Kırılması

22 Eylül 2024 22:23

Daha Aralık ayında aldığım Philips dikey speed oto süpürgenin ilk başta bağlantı yeri koptu. Onu temin ettim ama tabi yine bir 200 TL mal oldu. Belki kendim bir yere çarpmış olabilirim dedim. Bugün de süpürürken çıt diye bir ses geldi ve bağlantı yeri gövdeden tamamen kırıldı. Çok hayal kırıklığına uğradım. Araştırarak sağlam diye bu süpürgeden aynı anda 2 tane aldım. Biri anneme. Buna bir çözüm bekliyorum. 1 yıl dolmadığı için garanti kapsamında olması gerekir diye okudum. Bir defaya mahsus tamiri oluyor diye okudum. Bununla ilgili bir çözüm bekliyorum.

03 Ekim 2024 11:48 (Şikayetten 10 gün sonra)

Zeynep Hanım Merhaba, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında görüşmek için telefon numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunuzla ilgili size yardımcı olabilmek için aşağıda yer alan iletişim merkezi numaramız üzerinden bizimle iletişime geçmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Atilla sonuçtan çok memnun

Melike sonucu yetersiz buldu

Melike
14 Mayıs 2024 21:41
Philips Ev Aletleri Philips SpeedPro Max Pişmanlığı
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yavuz
05 Aralık 2023 09:19
Philips Dikey Süpürge Klips Sorunu

Esra
27 Ocak 19:10
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
18 Eylül 2024 18:13