Behrican sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Blender Seti İle Yaşadığım Sorunlar Ve Garanti Süreci

27 Eylül 2024 14:06

Osmaniye Park 328 Teknosa'dan Philips markalı blender seti aldım. Philips HR2546/00 Promix El Blender. Aldıktan 3 hafta sonra elektrik çarptı, ayıplı mal olduğu için yenisini istedik ancak tamir edip geri gönderdiler. Blender seti bu sefer de çalışmıyor diye tekrardan Teknosa'ya götürdük, yine garantiye gönderdiler. Biz seti zaten 1800 TL'ye aldık ve bizden içine su kaçmış diyerek 1800 TL ücret istiyorlar. Ürünün garantisi devam ediyor, 6 ay içinde 2. defa garantiye gidişi ve daha da kötüsü blender seti çorba gibi sıvı gıdalarda kullanılan bir ürün olmasına rağmen elektrik çarptı. Bu sefer de üstüne içine sıvı kaçmış diyorlar. Bu set katı gıdalarda kullanılmıyor zaten. Teknosa da Philips de sattığı hiçbir malın arkasında durmuyor... 0546*****970

29 Eylül 2024 12:52 (Şikayetten 1 gün sonra)

Behrican Hanım/Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Behrican
05 Ekim 2024 12:50

Evet her gün arayıp şikayeti kaldırmam için link yönlendirdim deyip Philips beni rahatsız ediyor. Şikayeti kaldırmayacağımı belirttim Çünkü garantisi olan ucun için 1800 TL istiyorlar tamir de etmeden geri gönderdiler bir de utanmadan her gün arayıp size link yönlendiriyoruz şikayetinizi tekrar değerlendirin falan diyorlar asla ve asla bu markayı bir daha tercih etmem.

18 Temmuz 2023 13:27
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

İlk Kullanımda Arızalanan Blender Ve Hayal Kırıklığı

22 Haziran 11:12
İlk Kullanımda Arızalanan Blender Ve Hayal Kırıklığı
Kenan sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 15:25

28 Kasım 2024 18:17