Betül sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Başlık Dönmüyor Hatası

15 Ekim 2023 19:44

Philips dikey süpürge başlık dönmüyor. 2022 Kasım ayında Philips 8000 series Aqua Plus dikey süpürge aldım. 1 sene olmadan başlığı dönmemeye başladı. E4 hatası verdi. 1 aydır bu şekilde. Başlığı temizlememe rağmen aynı hatayı veriyor. Teknik servise götürdüğüm zaman başlığın iç kısmında en küçük tornavidayla zor açılacak şekilde olan kısımda saç kıllarının biriktiği ve zamanla başlığın bundan dönmediği söylenerek o zor açılan kısmı açıp saç kıllarını çıkardı. Aynı hatayı verdiğinde ne yapmam lazım dediğimde yaptığım işlemi gördün aynı işlemi yapacaksın dedi. Bundan da 100 TL ücret aldı. Bunun üzerine 1 odayı süpürdüm ve yeniden aynı hata oluştu. Philips müşteri hizmetlerini aradığımda söz konusu hatanın kullanımdan kaynaklandığını kesinlikle sorumluluk kabul etmediklerini, sürekli tornavidayla o kısmı açıp temizleseydim böyle sıkıntı olmayacağını söylediler. Bunun da kullanım kılavuzunda yazdığını söylediler. Kullanım kılavuzunda kesinlikle o kısmı temizlememiz gerektiği yazmıyor. Sadece başlığı temizlememiz gerektiği yazıyor. Ayrıca her odayı temizlediğimde o küçücük yeri açıp temizlemem imkansız. Bu hiçbir süpürgede olmaz zaten olması da beklenemez. Müşteri hizmetleri bunun garanti kapsamında olmadığını söyledi. Geçen yıl 12 BinBin liradan fazla verdiğim süpürgenin bu şekilde bozulması ve işlevini görmemesi sinir bozucu. Philips hiçbir sorumluluk kabul etmiyor. Ancak isim yaptığı için para almasını biliyor. Ayrıca müşteri hizmetleri başlığı hangi sitelerden alabileceğimi öneriyor. Tamamen para almak için yapılıyor. Alırken Dyson ile arasında kalmıştım. Dyson almadığıma çok pişmanım. Kesinlikle paranızı boşa harcamayın. Bunu alacağınıza Dyson alın. Müşteri hizmetleri de iyi değil teknik sevişleri de iyi değil. Ya da uygun fiyatlı süpürgeler alın.

16 Ekim 2023 10:33

Philips müşteri hizmetleri sorun çözmüyor. Tamamen sorunu başlarından atmak için konuşuyorlar. İnsanı hiçbir şey anlamıyor. Bu iş zaten böyle olur şeklinde cevap veriyorlar. Bir süpürgenin başlığının nasıl temizlenmesi gerektiğini bilmiyoruz gibi konuşuyorlar. Bunun da kullanıcı hatası olduğunu söylüyorlar. Bu muameleyle verilen parayı hak etmeyen bir marka ve hizmet. Aldığıma pişman olduğum ıslak kuru süpürge. Başlık garanti kapsamına girmiyor deniliyor. Zaten bu dikey süpürgenin özelliği başlık. Tamamen hayal kırıklığı.

16 Ekim 2023 09:59

Philips Aqua Plus 8000 süpürge reklamlarda abartıldığı kadar iyi bir ürün değil. Başlığı dönmüyor ve bunun kullanıcı hatasından kaynaklandığı söylenerek sorumluluk kabul edilmiyor. O kadar para veriyoruz. Garantisi henüz bitmemişken müşteri hizmetleri tarafından yeni başlık alabilirsiniz diye başlığı alabileceğimiz siteler öneriliyor. Döner başlığın incecik kısmında tornavida ile açılan yerine saç kılları kaçtığı için başlık dönmüyormuş. Bu nasıl kullanıcı hatası olabilir anlamıyorum. Süpürge bu. Saç kılları kaçabileceği hesaplanarak üretilmesi gereken bir ev aleti olmalı. Hiçbir sorumluluk kabul etmemeleri ve insanları hiçbir şeyden anlamıyor konumuna getirmeleri de cabası. Bu markanın adına yakışmadı. Onca verilen paraya yazık. Çöp oldu süpürge. Müşteri hizmetleri biz doğrudan satış yapmıyoruz diyor. Kusura bakmayın da ben yetkili satış mağazasından satın alıyorsam Philips markasına para vererek alıyorum. Hem dolaylı olarak satış yapıp hem de sorumluluklarını üzerilerinden atmaları mükemmel. Philips'ten aldığım son üründü. Bir daha yanından dahi geçmem.

26 Ekim 2023 16:44 (Şikayetten 10 gün sonra)

Sayın T., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu hakkında en kısa süre içerisinde geri dönüş yapacağız. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

01 Kasım 2023 15:07

Sayın Tüketicimiz, Telefon kanalı ile size ulaşılmıştır. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Betül
Betül
26 Şubat 2024 07:24

Dönüş yapıldı. 6 bin lira olan başlığı yarı fiyatına veriyorlar. Hem hayalı ürünü üretin hem de bozulunca yenisi ile değiştirmek yerine yenisini parayla satın. Philips bir marka değilmiş buluna inanmayın. Dyson ücretsiz bir şekilde değiştiriyor. Philips Dyson iel yarışamaz bile.

Nil sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 15:49
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 21:39
Türker sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2024 11:52
Melis sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 18:47
Suzan sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 18:49

PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri