PHILIPS Ev Aletleri Philips 9750 Torbasız Süpürge Borusu Kısa Süredir Arızalandı

15 Nisan 2024 19:382.434

Philips marka 9750 model torbasız süpürge aldım. 3 ay olmasına rağmen çelik borusu arızalandı ve sürekli kapanıyor. Elim sıkışıyor ve canım acıyor. Bu kadar kısa sürede bu borunun nasıl bu hale geldiğini anlayamadım. Maalesef yeni aldığım makinemi kullanamıyorum eski makinemle idare ediyorum.

16 Nisan 2024 09:50 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın M., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en yakın servisimizde ürünü inceletmeniz gerekmektedir. Servisimiz tarafınıza memnuniyetle yardımcı olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınızda size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Zafer
17 Nisan 2024 22:04

Maalesef çözüm sunamadığınız için boruyu kendim tedarik ettim. Müşterinizi aramak ilgilenmek size ne kadar zormuş.

Fikret
Benzer Şikayeti Var
13 Mart 2025 14:56

Aynı sorun bende de vardı. Bende buraya şikayet yazdım. Hemen ilgileneceklerine ilişkin mesaj yazdılar. Birkaç gün sonra müşteri temsilcisi bir bayağı aradı ve borunun aksesuar olduğunu söyledi. Bende eğer aksesuarsa çıkardığımda süpürgeyi yine kullanabilmeliyim dedim. Ama boru olmadan süpürgenin kullanılmayacağını söyledim. Bu seferde sarf malzemesi dedi. Bende yine boruyu her gün değiştiriyor muyuz ki sarf malzemesi olsun dedim. Bu seferde bize böyle söyleyin diyorlar bizde böyle söylüyoruz dedi. Yani çözmeyi değil baştan savmayı politika edinmişler. Tek yolu bir daha Philips'e yaklaşmamak.

Philips Elektrik Süpürgesi Daha İlk Aydan Bozuldu

4 Aralık 2023 01:542.410

Philips markalı 9750 kod süpürge aldım. 5. Kullanımda bozuldu. Servise getirdim anakartını değiştirdiler. Ve şu an da da...

Philips Süpürge Borusu Arızası Ve Garanti Sorunu

24 Ocak 2025 15:516.475

"Firma buradaki şikayetimden sonra hemen iletişime geçti. Ürünün yenisini servise göndereceklerini oradan ücretsiz alabileceğimi söylediler. Bir buçuk ay geçtikten sonra tekrar arayıp ürünün gelmediğini söyledim. Bu seferde adresinize kargolayalım dediler 5 gün içerisinde yenisi geldi. Benimle ilgilenen 2. Müşteri temsilcisine ve Philips'e teşekkür ediyorum."

Philips Süpürge Borusu Arızası Ve Garanti Sorunu
1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Philips Süpürge Arızası

Philips SüpürgeArızası

Murat
Philips Marathon Süpürge Pişmanlığı!

Philips MarathonSüpürge Pişmanlığı!

Ebru
Philips Süpürge Teleskopik Boru Sorunu (Kendi Kendine İniyor)

Philips SüpürgeTeleskopik Boru Sorunu (Kendi Kendine İniyor)

Zeynep
Philips 8000 Serisi Auqa Süpürge Başlık Takılınca Çalışmıyor!

Philips 8000Serisi Auqa Süpürge Başlık Takılınca Çalışmıyor!

Cenab
Philips Süpürge Arızası Çalışıp İstop Ediyor!

Philips SüpürgeArızası Çalışıp İstop Ediyor!

Kader

Öne ÇıkanKonular