Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Hava Temizleme Cihazı Sorunu!

19 Temmuz 2023 17:04

10.10.2022 tarihinde Media Markt'tan Philips AC3033/10 model numaralı hava temizleme cihazı aldım. Daha 1 yıl olmadan cihaz çalışınca odaya kötü bir koku yaymaya başladı ve filtresini çıkardığımızda Filtrenin anormal ekşi ve kötü koktuğunu fark ettik. Ürünü Philips Bursa servisine vermek isteğinde filtreleri garanti kapsamında olmadığını, yeni Filtre almam gerektiğini söylediler. Tavırları da son derece yakışıksız ve sanki filtresi benim yaşam alanındaki pis hava bu hale getirmiş gibi davrandılar. Evde ne sigara içiliyor ne kızartma yapılıyor. Filtreyi bezle bile asla silmeden sadece süpürdük üstelik ürünün uygulamasında daha %82 ömrü olduğu yazmakta, ben yılı dolmadan 2 bin tl para ödeyip her sene Filtre mi alacağım bu nasıl bir ürün satışı.

21 Temmuz 2023 18:04 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Kaydınız sistemimizde açık olup en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Burak sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 22:32
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 17:43
Coşkucan sonuçtan hiç memnun değil

Philips Filtre Yanıltması

14 Kasım 2023 09:58
Philips Filtre Yanıltması
Özgün sonuçtan hiç memnun değil

02 Haziran 2023 13:45

20 Aralık 2024 16:26