Philips Ev Aletleri Buhar Kazanlı Ütü Değişim Sürecinde Mağduriyet!

14 Aralık 2024 22:11

Trendyol burenze satıcısından Philips 8160/30 buhar kazanlı ütü satın aldım. Ütü satın alma tarihim 06.11.2024, ütüyü sadece bir kez kullandım ve ütü arıza verdi. Philips müşteri hizmetlerini aradım ve beni teknik servise yönlendirdiler. Teknik servis ürünün inceledi ve arızalı olduğunu belirtti. Arıza ütünün kartındaymış ya ürün değişimi talep edelim ya da ütünüzü değişim talebinde bulunun dedi. Değişim talebinde bulunduk. Philips ütünün değişime uygun olduğunu onayladı ve bize ürünü bayiden değiştirmeniz gerekiyor dedi. Ürüne bayii değişimi onayı vermiş. Ürün için bayii değişim yapamam iade yaparız diyor. Ürünü 15930 TL'ye aldım ve ütü şu an 180000 TL tekrar almaya kalksam arada 2000 TL fark var. Philips müşteri hizmetlerini arıyorum, biz bir şey yapmıyoruz diyor. Aradaki fiyat farkını iletiyorum bayii size yeni ürün göndersin diyor. Ürün Philips garantisinde ama bayiiden işinizi halledin diyor. Bayii bunu kabul etmiyor. Bozuk ütüyle kaldım. Her iki tarafta sorunu birbirine atıyor. Mağduriyetimi de çözmüyorlar. Koskoca global marka Philips ürününün garanti sürecini devam ettirmiyor.

16 Aralık 2024 09:56 (Şikayetten 1 gün sonra)
16 Aralık 2024 14:36
Sümeyya
Sümeyya
26 Aralık 2024 10:30

Konu ile müşteri hizmetleri beni aradı işlemi farklı şekilde halletmemiz için yönlendirdi. Teşekkür ederim fakat Philips müşteri hizmetleri ve garanti ilgili bu şekilde sorun yaşamak beni üzdü.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ütü Servis Skandalı: Yanlış Onarım Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

27 Mart 2025 14:01
Ayberk sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 17:56

Philips Ev Aletleri Buhar Kazanlı Ütüde Yaşanan Kronik Sorunlar!

21 Ekim 2024 15:15
Philips Ev Aletleri Buhar Kazanlı Ütüde Yaşanan Kronik Sorunlar!
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol'dan Aldığım Philips Ütünün Bozuk Çıkması

14 Ağustos 2023 01:17