Samar sonucu yetersiz buldu

Philips Ev Aletleri Arsel Elektronik Yetkili Servis Şikayeti

10 Aralık 2024 14:30

Philips marka elektrikli süpürge Philips Bahçelievler şubesi Arsel elektronik Alipaşa Caddesi yetkili servisine götürdüm.

Çalışanlar çok kötü davrandı hakaret ettiler oradaki müdür de türkçem bozuk diye dalga geçti Sekreter kadın da bağırarak sinirli sinirli konuştu ben de oradan çıktım bir daha asla girmem o yere dedim kendi işi de bilmiyorlar zaten aparat bozuk tamir olmuyor dedi değiştirmeniz lazım dedi ve şu an stokta yok ne zaman gelir bilmiyoruz dedi.

Aslında eve geldim aparat denedim çalıştı.

11 Aralık 2024 09:37 (Şikayetten 19 saat sonra)

Samar Hanım/Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

11 Aralık 2024 17:05

Samar Hanım/Bey Merhaba, Sizinle paylaştığınız konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin ardından, sorunun çözüldüğünü memnuniyetle bildiriyoruz. Eğer farklı bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Geri bildiriminiz ve sabrınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Philips Yetkili Servisinden Alınan Adaptör İçin Fatura Ve İade Sorunu Yaşadım

24 Temmuz 13:25

Güler
11 Aralık 2023 16:14
Cuma sonucu yetersiz buldu

PHILIPS Ev Aletleri Philips Servisi İstanbul Bahçelievler'de Bulunan Arsel Elektronik.

Cuma
20 Temmuz 2024 14:52
Muzaffer sonuçtan çok memnun

PHILIPS Ev Aletleri Karaman Philips Yetkili Servis

Muzaffer
30 Nisan 2024 00:24
Hidayet sonuçtan hiç memnun değil

Hidayet
05 Eylül 2023 15:23