PHILIPS Ev Aletleri Philips Servisi İstanbul Bahçelievler'de Bulunan Arsel Elektronik.

20 Temmuz 2024 14:521.525

Philips yetkili servisi olan İstanbul ili Bahçelievler ilçesinde hizmet veren arsel elektronik san. Tic. Ltd. Şti olumsuz bir tecrübe yaşadım.
Çalışanların çok agresif olması özellikle telefonlara bakan hanım efendi, aynı şekilde ismini bilmediğim teknisyenler müşteri memnuniyetine yakışmayan bir üslup kullandılar.
Ürünümü teslim ettikten sonra geri dönüş sağlanmadı.
İlgili yerde çalışan teknisyen vergi usul kanununda yer almayan usulsuz bir teklifte bulundu.
"Ürününüzü yaparız fatura alırsanız fiyatı şudur. Fatura almazsanız fiyatı budur." Şeklinde teklifte bulundu. Ben böyle bir uygulamanın yanlış olduğunu belirttiğimde de
"o zaman ürününüzü yapmıyoruz. Gelin alın." şeklinde konuşmada bulundu. Kendisine yapmış olduğunun yanlış olduğunu ve ilgili yerlere şikayet edeceğimi söyledim. "Bunun üzerine istediğim yerlere şikayet edebileceğimi söyledi."
Sonuçta ilgili firma Philips markasını temsil ediyor. Ve böyle bir markaya hiç yakışmıyor. Buradan bu işin takipçisi olacağımı belirtmek isterim.

22 Temmuz 2024 12:03 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Y., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Öncelikle geri bildirimlerinizin bizim için oldukça değerli olduğunu belirtmek isterim. Konu ile ilgili servis adına bildirimleriniz ve şikayetleriniz ilgili departmanımıza iletilmiş olup, gerekli işlemler sağlanacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Philips Ev Aletleri Arsel Elektronik Yetkili Servis Şikayeti

10 Aralık 2024 14:301.143

Philips marka elektrikli süpürge Philips Bahçelievler şubesi Arsel elektronik Alipaşa Caddesi yetkili servisine götürdüm...

PHILIPS Airfryer Firma Ürünü İade Almıyor

29 Aralık 2023 15:10627

19.12.2023 tarihinde İstanbul Hilltown Teknosa mağazasından annem Fehiman B******** adına Philips Airfry aldık. Ancak be...

Philips Ev Aletleri Çalışır Vaziyette Götürdüğüm Süpürgem Bozuldu!

11 Aralık 2023 16:141.938

Philips marka şarjlı dikey süpür sahibiyim süpürgemin 5 yıl kullanım sonrası LED ışıkları yanıp sönmeye başlayınca hemen...

Philips Avcılar Yetkili Servis Saygısız Çalışan

3 Kasım 2023 15:44198

İstanbul Avcılar Philips yetkili servisinde çalışan h**** isimli bayan sebebi ile markadan ürün almama kararı almış bulu...

Philips Avcılar Yetkili Servis Saygısız Çalışan

Tümünü Gör
Philips Azure Ütüde Aşırı Su Damlatma

Philips AzureÜtüde Aşırı Su Damlatma

Ömer
Philips Azur 7000 Series Buharlı Ütü Mağduriyeti!

Philips Azur 7000Series Buharlı Ütü Mağduriyeti!

Habibe
Philips Ütünün Su Akıtması