Philips Ev Aletleri 7000 Serisi Şarjlı Süpürgesi Başlık Elimde Süpürürken Kırıldı

25 Nisan 2024 16:261.062

Philips 700 serisi Aralık 18'de alınmış bir ürün. Bu kadar basit bir ürün olamaz. Darbe alsa anlayacağım ama süpürürken elimde kırılması kabul edilemez. Ürün hediye olarak geldi. Teknosa'dan alınmış ve değiştirmek istedim.

'Açıldığı için alamayız' dediler. Birkaç kişiden çekiş performansının kötü olduğunu duymuştum, haklılarmış. 'Hadi kullanayım, idare eder' dedim ama bu kadar basit bir parça yapılmasını aklım almıyor. Maraton serisi normal süpürgemden çok memnunum ama dik süpürgeniz çok kötü.

25 Nisan 2024 17:06 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Sayın K., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Sizin ilettiğiniz parça da kullanıcıya bağlı olarak değişkenlik göstermesi sebebi ile ücretli işlem sağlanmaktadır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Philips Marka Dik Süpürge Aldım Bir Yıl Olmadan Kırıldı

11 Temmuz 2023 21:57612

Philips marka dik süpürge aldım daha bir yıl olmadan kırıldı. Araştırdığımda bütün kullanıcıların aynı yerden kırılma ol...

PHILIPS Ev Aletleri Philips Robot Süpürgenin Serviste Sorun Yok Denilip Mağdur Etmesi

30 Kasım 2023 22:06777

Temmuz ayında Philips 7000 serisi robot süpürge aldık. Teknosa çalışanlarının yoğun önerileri üzerine tercih ettiğimiz s...

1 Destek

PHILIPS Ev Aletleri Philips SpeedPro Dik Süpürge Hayal Kırıklığı Yarattı

30 Haziran 2024 02:07561

Philips SpeedPro dik süpürge aldım, bir iki hafta güzel çekti. Sonrası hayal kırıklığı. Kimsenin parası çöpe gitsin iste...

Tümünü Gör
Philips Dikey Süpürge Kırılması

Philips DikeySüpürge Kırılması

Emre
Philips Kuru Süpürge Başlık Sorunu

Philips KuruSüpürge Başlık Sorunu

Şeyda
Philips 7000 Serisi Süpürge Şikayeti!

Philips 7000Serisi Süpürge Şikayeti!

Hatice
Philips Dik Süpürge Hüsranı!

Philips DikSüpürge Hüsranı!

Filiz
Philips Süpürge 4 Ayda Ürün Kırıldı

Philips Süpürge 4Ayda Ürün Kırıldı

Hüda
Philips Kilitli Kalan Ve Çatlayan Teleskopik Boru!

Philips KilitliKalan Ve Çatlayan Teleskopik Boru!

Hasan

Öne ÇıkanKonular