Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Philips Dikey Süpürge Sorunu

Philips Dikey Süpürge Sorunu
13 Ocak 2024 22:24

Philips dikey süpürge 3 farklı modelinden aldım hepsi aynı yerden koptu servise verdim ekstra ücret vererek aldım fakat oda aynı yerden tekrar koptu az önce bir yorum okudum servis cevap yazmış kullanıcı hatası demiyorsunuz Philips bu kadar güclü bir markanın bu kadar basit bir ürün satması çok ayıp tekrarmı asla almam.

13 Ocak 2024 18:42

Philips dikey süpürge 3 tane ayrı ayrı farklı modelden aldım fakat üçü de aynı yerden teleskop başlık aparatından kırıldı. Servis kullanıcı hatası dedi ve ücretli bir şekilde karşıladık. Az önce başka bir müşterinin yorumuna Philips yorum yazmış. Kullanıcı hatası diye. Kullanıcı hatası değil Philips bir markanın bu kadar dandik bir malzeme ürettiğini yazmıyorlar söylemiyorlar. Kullanıcı hatası dedik kırıldı değiştirdik Fakat ben 3 tane süpürge aldım üçü de aynı yerden kırılması kullanıcı hatası değildir Bu sadece Philips'in bu kadar dandik zayıf bir ürün üretmesinden kaynaklı.

Ek
Ek
05 Şubat 2024 15:14 (Şikayetten 22 gün sonra)

Sayın C., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin motor aksamı dahil tüm parçaları garanti kapsamındadır ancak yedek parça, aksesuar ve sarf malzemeler kullanıma bağlı olarak hasarlandığında ücreti karşılığında tamir edilmesi ya da yenilenmesi gerekmektedir. Kırılma veya çatlamalar garanti kapsamı dışındadır. Bu duruma istinaden, ilgili parçanın değişimi için ücret karşılığında destek almanız gerektiğini belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Handan sonuçtan hiç memnun değil

Handan
12 Ekim 2023 18:49
Tuğba sonuçtan çok memnun

Tuğba
28 Ekim 2023 00:59
"Sorunlu parçayı yenisiyle değiştirip yardımcı olduğunuz için teşekkürler ederim"
PHILIPS  Dikey Süpürgemin Değişimini İstiyorum
PHILIPS  Dikey Süpürgemin Değişimini İstiyorum
Elif sonucu yetersiz buldu

Elif
07 Şubat 13:46
Philips Dikey Süpürge İle Bitmeyen Sorunlar
Aliye sonuçtan hiç memnun değil

Aliye
16 Mart 2024 10:06
PHILIPS Ev Aletleri Philips Dikey Süpürge
Ferhat sonuçtan çok memnun

Ferhat
06 Ocak 12:59
"Philips markası bizi üzmedi tekrar teşekkür ederim"
Philips Dikey Süpürge Kullanıcı Hatası Mağduriyeti
Philips Dikey Süpürge Kullanıcı Hatası Mağduriyeti