Philips Aqua Trio 9000: Sürekli Arıza Ve Hayal Kırıklığı

Philips Aqua Trio 9000: Sürekli Arıza Ve Hayal Kırıklığı
19 Aralık 2024 22:399.703

Philips Aqua Trio 9000 serisi ürünü aldım. Evimde halı yok ama aldığımdan beri makine İ3 hatası verip duruyor 3 ayda bir. Servise götürdüm Ataşehir'de "hep karşılaşıyoruz" diyerek (ürün sıkıntılı anladığım) başlık değiştirdiler. Kullanmaya başladım 2 ay geçti yine İ3 hatası ve kullanım dışı. Philips markasına güvenirdim TV, ütü, hava temizleme, kahve mak., Airfryer her şeyim Philips ama bu süpürge büyük hata! Aldığıma çok ama çok pişmanım! Asla süpürgede Dyson'dan şaşmayın. Acil iade istiyorum. Sürekli servisle uğraşmak istemiyorum.

26 Ocak 2025 12:24

Philips Aqua trio için en son 19 Aralık i3 hatası için şikayet yazmışım ve bilin bakalım ürünü servisten aldım eve geldim 1. Ay sonunda yine İ3 hatası nedeniyle çalışmıyor! Bu ürün hatalı servistekiler bile itiraf ediyor yeterli AR-GE yapılmamış TR ev standartlarına uygun değil diye. Ama 25K ödüyorsunuz sonuç ürün patlak ve kimse yok markadan destek olan. Philips markasına yakışmayan ürün ve servis çok yazık. Sakın almayın aldırmayın!

Eki aç
20 Aralık 2024 09:40 (Şikayetten 11 saat sonra)

Hazan Hanım/Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

20 Aralık 2024 09:41

Lütfen bir çözüm beklentisindeyim, her defasında aynı şey ile uğraşmak istemiyorum. Dönüşünüzü bekleyeceğim.

20 Aralık 2024 10:09

İade işlemi sağlayamadığımızı iletmek isteriz. Değişim süreci ile ilgili de yetkili servis kanalından ilerleme sağlanmaktadır. Bu nedenle cihazın kontrolü önemli olmaktadır. Yanıtını aldım yani bu kaos içinde hiçbir değişiklik yok. Yani Philips olarak bu ürünü aldıysanız başınızın çaresine bakın servisle sürekli siz uğraşın. Demek markaya aldanıp hızlı karar vermemek gerekirmiş.

20 Aralık 2024 13:39

Hazan Hanım/Bey Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

20 Aralık 2024 13:45

Philips Müşteri Hizmetleri beni aradı ve yapabilecekleri bir şey olmadığını, her defasında servise götürerek bu korkunç Müşteri Deneyimini yaşamamı maalesef aktardı. Bir de sürekli beni anladığını iletti ki benim beklentim bu değildi. Philips Aqua Trio ürünü tek kelime ile hayal kırıklığıdır.

22 Aralık 2024 08:38

Cihazımı Maltepe Philips servisine bıraktım 24 saat geçti henüz bekliyorum.

25 Aralık 2024 10:48
Eki aç

Cumartesi günü Maltepe Philips servisine İ3 hatası sebebiyle 2. Kez cihazı bıraktım ve bugün gelen SMS ile servisten cihazı aldım. Eve geldim istasyonuna taktım sonuç İ3 hatası veriyor. Philips nasıl bir marka, hizmet nasıl bir hizmet!

27 Ocak 2025 13:28

Philips Aqua trio ile ilgili şikayet talebime dönüş yapılacak mı yoksa satış yapana kadar mı Müşteri Deneyimine bakılıyor? #Philips Ev Aletleri 3. Defa servisten aldığım ürün yine arızalandı her ay ben Servis mi dolaşacağım Servisleriniz bile olayı kabullenmiş bu nasıl bir ticaret şeklidir

27 Ocak 2025 13:29

4. Defa i3 hatası alıyorum Philips markasına güvenmek hata mıdır?

Gülşah
Gülşah
Benzer Şikayeti Var
20 Mart 2025 14:50

Benim evimde de hiç halı yok ve sadece seramik ve parke silmeme rağmen i3 hatasını sıklıkla aldım. Benim ürünümde başka bir sebep ile 3 Mart 2025 tarihinden beri serviste Philips markası bu ürünü müşterilere sıkıntı yaşatmak - para harcatmak üzere tasarlamış ve mühendislik hatalarının arkasında durmuyorlar.

Tümünü Gör
Philips Süpürge Parçaları Çok Kalitesiz

Philips SüpürgeParçaları Çok Kalitesiz

Alperen
Philips 8000 Serisi Süpürge Arızası!

Philips 8000 SerisiSüpürge Arızası!

Fatma
Philips 9000 Serisi Dikey Süpürge Arızası!

Philips 9000 SerisiDikey Süpürge Arızası!

Ahmet
Philips Süpürge Çekmiyor!

Philips SüpürgeÇekmiyor!

Emin
Philips Süpürge Çekmiyor!

Philips SüpürgeÇekmiyor!

Helin
Philips Aqua Plus 8000 Serisi Filtre Hatası Kırıntıları Geri Döküyor!

Philips Aqua Plus8000 Serisi Filtre Hatası Kırıntıları Geri Döküyor!

Hakkıcan

Öne ÇıkanKonular