Philips Aqua 7000'in Batarya Sorunu

16 Kasım 2024 18:51

Dün almış olduğum Philips Aqua 7000'in şarjı çok yavaş doluyor ve inanılmaz bir şekilde hızlı bitiyor. Orta derecede kullandım, bugün şarjı %40'tı, on dakika dayandı dayanmadı. Bataryasında bir problem olduğunu düşünüyorum. Lütfen geri dönüş yapar mısınız? Bu konu hakkında bence bu hiç normal değil.

05 Şubat 17:36

Bir buçuk ay önce almış olduğum Philips 7000 dikey şarjlı süpürgemin boru bağlantı yeri süpürürken bir anda sallanmaya başladı alt borudan ve üstte tutma tarafından her iki tarafından bağlantı kısmında sallanıyor ya değiştirilmesini ya da borunun yerinin tekrar yenisinin tedarik olmasını istiyorum

Ek
19 Kasım 2024 10:15 (Şikayetten 2 gün sonra)

Simge Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

21 Kasım 2024 17:46

Simge Hanım Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Simge
10 Şubat 17:00

Hala bir geri dönüş almadım süpürgemde çekmiyor ayrıca

Simge
10 Şubat 18:08

Çektiklerini geri bırakıyor asla çekmiyor hava vermediğinden dışarı daha alalı iki ay oldu ya müşteri hizmetleri beni aramıyor ben arıyorum onları üstelik bir de şunu şunu yaparsanız düzelir ya da şu sıkıntı vardır bu vardır demek yok direkt yetkili servise gönderiyor kardeşim benim su an evi süpürmem lazım telefondan bana yardım etsenize ben yapayım buradan demek ki işim var ama yok hemen gönder yetkili servise basitlerine geliyor çünkü bu

Bariş

Her şeyi eski usul kullanmak en mantıklısı sanırım yenı teknolojiler fiyat formans dışında maliyetlere ve sorunlara gebe gibi artık batarya ile çalışan bir ürün almayacağım Şikayetvar sayesinde :d

Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Philips Aqua Trio 7000 Süpürge Şarj Sorunu

Nuray