Philips 3300seri Kahve Makinesi Arıza Yaptı

17 Mart 2024 23:13

Bir hafta kullanmış olduğum Philips 3347 serisi kahve makinesi arıza yaptı. Müşteri hizmetlerini aradığımda, satın aldığım bayiye yönlendirildim. Bayi ise henüz beş fincan kahve yapmadığım makineyi değişim talebime rağmen servise götürmemi istedi.

Ankara Antares AVM'deki Philips bayisi çalışanları ve mağaza müdürü, uygunsuz ifadeler kullandılar. Mağaza müdürü, ilgilenmek bir yana, oturduğu yerden dahi kalkmadı. Philips, ürünün arkasında durmadı. Ödediğim 16.500 lira adeta çöpe gitti.

18 Mart 2024 15:33 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sayın A., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en yakın servisimizde ürünü inceletmeniz gerekmektedir. Servisimiz tarafınıza memnuniyetle yardımcı olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Deniz
18 Mart 2024 15:50

1 hafta kullandığım ürünü gayet servise götürmeyi ben de düşünmedim değil. Daha memnuniyet verici bir çözüm bulabilirsiniz. Çok fazla ürünümde kullandığım markanız satıcınız ve ürününün arkasında durmayan firmanız sayesinde tam bir hayal kırıklığı oldu benim için

Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
27 Mart 2024 16:57

Sıfır Aldığım Kahve Makinesi Arızalı Çıktı, Servisle Uğraşıyorum

Turkan
26 Temmuz 17:07
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

Philips Kahve Makinesi Hayal Kırıklığı

Cemre
14 Aralık 2024 13:42
Philips Kahve Makinesi Hayal Kırıklığı

Ozan
20 Mart 2024 03:31
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Kahve Makinesi Çalışmıyor, Servis Ve Destek Yetersiz

Betül