Philip Morris Marlboro Touch Blue Yanan Kül Düşmesi

Philip Morris Marlboro Touch Blue Yanan Kül Düşmesi
13 Nisan 2024 16:293.125

8 Temmuz 2024 tarihinde philip Morris şirketinin ürettiği Marlboro Touch ürünlerinin yanarken küllerinin döküldüğünü belirterek şikayette bulunmuştum. Bugün itibarıyla Marlboro Touch blue ürününün de aynı şekilde kül dökmesini fark ettim ve bu sebeple gömleğim yandı. Philip Morris, bir önceki şikayetimde üretim hatasını telefonla bildirerek, hatayı kendi fabrikalarındaki makinelerden kaynaklandığını kabul etmiş ve telafi amacıyla bana bir paket sigara göndermişti.
Daha önce 1 adet Gant marka tişörtüm bu hata sebebiyle yanmıştı ve fabrikadan kaynaklanan bu zararın telafi edilmesini talep ettiğimde, böyle bir uygulamalarının olmadığı söylenmişti.
Ancak şu anda da american eagle marka gömleğim aynı sebepten yanmış durumda. Hem Gant marka tişörtümün hem de american eagle marka gömleğimin yenisinin tarafıma ulaştırılmasını ve meydana gelen zararın telafi edilmesini talep ediyorum.

16 Nisan 2024 15:45 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba İsmail Bey, Geri bildiriminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Ürünü inceleyip istediğiniz taktirde ürün inceleme sürecini başlatabilmek için 48 saat içerisinde Tüketici Danışma Hattımız sizinle iletişime geçecektir. Saygılarımızla, PHILIP MORRIS Tütün Mamulleri Tüketici Danışma Hattı

İsmail
17 Nisan 2024 11:20

Merhabalar ; Bir önceki 8 Temmuz sürecinde de bu şekilde paketi aldınız. Sonuç olarak fabrikadaki makineden kaynaklı sorundan kaynaklı olduğunu söylediniz. Zararı karşılamadınız. Yine aynı şekilde proses işletiniz. Paketi ve dökülen sigara numunelerini saklıyorum.

İsmail
17 Nisan 2024 15:11
Eki aç

Tarafımdan istenilen kutunun seri numarası fotoğraftadır.

8 Ağustos 2023 16:091.799

Marlboro Touch blue sigaradan siyah ve sarı lekeler çıktı. 3 karton sigara aldım ve Philip Morris'e bildirmeme rağmen ha...

Tümünü Gör
Philip Morris Sigara Ve Komisyon

Philip MorrisSigara Ve Komisyon

Eren
Philip Morris Sigara Komisyon Ücreti

Philip MorrisSigara Komisyon Ücreti

Yusuf
Philip Morris Sigaranın İçinden Odun Parçası Çıktı!

Philip MorrisSigaranın İçinden Odun Parçası Çıktı!

Usr
Philip Morris Parliament'ten Kışlık Odun Çıkmadığına Dua Etmemiz Mi Gerekiyor?

Philip MorrisParliament'ten Kışlık Odun Çıkmadığına Dua Etmemiz Mi Gerekiyor?

Mahsun
Philip Morris Lark Sigara Tadı Bozulmuş!

Philip MorrisLark Sigara Tadı Bozulmuş!

Furkan
Parliament Sigarasının Kötülük Seviyesi