Ali sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 308 AdBlue Arızası

10 Eylül 2024 20:06

Peugeot AdBlue arızası:
2017 model Peugeot 308 aracım 3 sene sonra AdBlue arızası nedeni ile tank değişimi Mepa da yapıldı. Garanti kapsamı bittiği için iyi niyet kapsamında bir miktar indirim yaptılar. 20 bin km de arıza yapan tank 40 bin lerde, 4 sene sonra yine arızalandı ve değişmesi gerektiği yine mepa tarafından söylendi. İndirim falan yok bu sefer 38 bin Tl. Genel müdürlüğe şikayet edip her 3-4 senede bir AdBlue tankı değiştirmek zorunda mıyım? Bu sizin kronik arızanız yardımcı olmanız gerekmez mi diye bildirdim. Dönüş olarak servislerine düzenli uğramadığım gerekçe gösterilerek isteğim reddedildi. 7 yaşındaki araca 3. AdBlue tankı takılacak yazıklar olsun Peugeot

Saliha

Bu arada servise düzenli yıllık bakımını yaptırıyorum. En ufak arızada da direk servise gidiyorum.

Saliha

Teşhis için 2000 TL istendi. Araç (Peugeot 308,2015 model) şu an Alpata da serviste. AdBlue tankının yenilenmesini istemeden çıkarırsam 2000 TL ödemek zorundayım. Bu AdBlue sorunu 2018 de de oldu. 4000 civarında tutar demişlerdi. İyi niyet garanti kapsamında ücret almadılar. Yine aynı garantiyi talep ettim. Araç 9 yaşında dediler, servisten. Bakalım Genel Müdürlüğü aradım. Onlardan cevap bekliyorum. Aynı durum başına gelen varsa ne yapmış diye merak edip araştırmaya başladım. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Saliha

Ali bey aynı durum başıma geldi. Merak ettim, istenen ücreti ödediniz mi? Benim aracım şu an serviste, bekleme de. 41.000 TL istiyorlar.

Ali
Ali

Hayır henüz ödemedim. Lakin teşhis için zaten 4400 TL aldılar. Parça için 37800 lira dediler. Bir de işçilik çıkar size gene uygun demişler.

Gurur sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 508 AdBlue Sorunu: Sürekli Tekrarlayan Arıza ve Servis Desteği Eksikliği

Gurur
03 Ekim 2024 20:45

Cenker
07 Kasım 2023 17:42
Borz sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 3008de Tekrarlayan AdBlue Arızası Ve Servis Desteği Eksikliği

02 Mayıs 2025 22:30