Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 2008 Kronik Yağ Kaçağı Sorunu

Gökhan
16 Temmuz 2023 18:55

2020 model Peugeot 2008 alure arabayı ilk bakımda götürdüğümde arabada yağ kaçağı olduğunu söylediler. Parça değiştirdiler daha sonra yine götürdüğüm de bu sorunun devam ettiğini gördüm yine bir parça değiştirdiler genel merkezi aradım Diyarbakır'da ki servisin bundan anlamadığını garanti süresi bitene kadar beni oyaladıklarını söyledim keza dediğim gibi oldu. Araç garantisi bitti ve arıza devam etti. Sorun kronik olduğu için garanti kapması dışına alınmaması gerekiyor. Araç daha 34 binde lütfen şu sorunu çözün işten gerçekten anlayan bir servise mi gönderiyorsunuz ne yapıyorsunuz sa yapın çok severek aldığım araçtan tiksindim artık

Serkan

Benim aracımda 2020 model 1.2 130hp Allure Muğla Turgut Peugeot'ta defalarca gittim iki kez intercoler hortumu değişti ve yağ kaçağı devam ediyor. Bugün tekrar gittim ve "bizim yapacağımız başka bir şey yok diyerek başka bir Peugeot servise götürmemi" söylediler. Bu komik durum canımı sıktı yetkili bayi başka bayilerden medet ummamı bekliyor. Problemi çözersem haber verecekmişim "kendileri de öğrenmiş olacaklarmış" PSA grupla bu durumu paylaşacağım bugün.

Fatih
Fatih

Geçmiş olsun. Benimde Diyarbakır servisinde 9 kez götürdüm. Bilip bilmeden motor değiştirdiler. Bugün yine arıza lambası yandı. Ben dava açtım.

Musa sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Uzatılmış Garanti Problemi

16 Eylül 2023 15:14
Serkan sonuçtan memnun değil

Peugeot 2008 Kronik Problem

28 Eylül 2023 11:07
Peugeot 2008 Kronik Problem
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 3008 Eksantrik Yağ Kaçağına Çözüm Bulunmuyor

26 Haziran 2025 18:54