Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisi Motorin Yerine Benzin Doldurdu.

Petrol Ofisi Motorin Yerine Benzin Doldurdu.
22 Nisan 2024 21:12

Atl Motorlu Araçlar Sakarya Mahallesi Sakarya Küme Evleri No:64 Polatlı/Ankara Petrol Ofisinden 20.04.2024 tarihinde 1000 TL karşılığında yakıt aldım. Aracım dizel olmasına rağmen motorin yerine maalesef benzin koyulmuş. Yola çıkar çıkmaz aracımda tuhaflık olduğunu ve teklemeye başladığını fark edince az daha ana yolun ortasında aracım durmak üzereydi büyük bir kaza tehlikesi atlattım. Aracımı yol kenarında tutamadım ve kısmen yolda durmak suretiyle stop etti. Akabinde petrol ofisine gittim. Yağmur altında. Ve orada araca benzin koyulduğu söylenince mahvoldum. O an bana söylenenler bir şey olmaz benzin zarar vermez. İçindeki yakıtı çekip mazot koyarız düzelir dediler. Cumartesi günü akşam 6 gibiydi. Merdivenaltı işlem yaparak araçtaki yakıtı çekip normal yakıt koydular. Yaklaşık 4 saat burada bekledim. Akabinde arabayı düzelttik dediler kullandırdılar bak gidiyor dediler. Yola devam ettirdiler. Müşteri hizmetlerini aradım. Sadece kayıt açarız başka yapacak bir şeyimiz yok dediler. Ne yapacağımı şaşırdım. Çaresiz bir şekilde orada kaldım. Faturaya baktığımda aracıma ait plakaya değil başka plakaya fatura kesmişler. Usulsüzlük, vergi kaçırma her şey bambaşka bir boyut aldı. Aracı servise götürdüm büyük bir masraf çıktı. Bana geri dönüş yapan yok. Maddi ve manevi büyük bir kayıp yaşadım. Hiç kimse ilgilenmiyor. Kimse sorumluluk almıyor. 30 gün içinde geri döneriz diyor müşteri hizmetleri. Mağduriyet üzerine mağduriyet yaşıyorum. Petrol Ofisi olarak çözüm bulunmasını ve mağduriyetimin giderilmesini bekliyorum. Ne olur yardımcı olun. Her şeyim altüst oldu.
Başvuru numaram PO-02622147-F1C3X

23 Nisan 2024 09:11 (Şikayetten 11 saat sonra)
23 Nisan 2024 10:00

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminizle ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Petrol Ofisi A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Birimi

Anıl
Anıl
13 Mayıs 2024 19:50

Merhaba, yaklaşık bir hafta önce Proforma fatura istediniz ve gönderimini yaptım. Tarafıma bilgilendirme istedim ama hiçbir şekilde dönüş olmadı. Süreç ilerledikçe mağduriyetim artmaktadır. Şu an nasıl bir yol izliyorsunuz? Dava sürecine sürüklenmek istemiyorum. Değerli bir firma olan Petrol Ofisi olarak maddi ve manevi yaşadığım bu sıkıntılarımın bir an önce yardımlarınızla çözülmesini bekliyorum. Lütfen yardım edin lütfen.

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 20:51
İlker sonuçtan memnun değil

02 Mayıs 2024 21:05
Murat sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2024 12:20
Akhisar Petrol Ofisi Benzinli Su Sorunu
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisi Dizel Aracıma Benzinli Yakıt Koydular

22 Ağustos 2023 15:49