05 Ocak 2023 22:04

1 hafta önce Petrol Ofisi'nin antifrizin aldım arabaya koydum 1 gün bindim sürekli şu eksiltiyor ve hararet çıkıyordu aracın hararet birden yükselmeye başladı aracım sanayiye çekiciyle götürüldü ve motor sökülmeye başladı aracım 10 ay önce komple motor rektefiye oldu parçaları komple sıfır takıldı aracım motor açıldıktan sonra antifiriz sonucu şu kanallarının eridiği ve suyu yağ ile karıştırdığı belli oldu silindir kapağı rektefeciye gönderildi ve antifiriz yüzünden olduğu söylendi hangi tamirci ve rektefeciyle ile konuşsam aynı cevabı aldım yaklaşık 4000 TL masraf çıktı.

06 Ocak 2023 09:51 (Şikayetten 11 saat sonra)
06 Ocak 2023 11:01

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminizle ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Petrol Ofisi A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Birimi

Yahu iyi hoş da Antifriz biraz ince olduğu İçin motora koyulunca tapalardan çoğu araçta sızıntı olur eyvallah su kanallarını niye eritsin hiç duymadık içeriğinde ne var ki asit benzeri bir şey var mı ki Ayrıca bir sizde olmuşsa sizin araç muhtemelen motor yapıldığında blokta kılcal çatlaklar vardı fark edemediler. Antifrizi koyunca hem ince hem de yeni motor diye biraz rahatça yüklendiniz. Ve o çatlaklar açıldı Bizzat aynısı bende oldu çıkma motor aldık. Ahanki yeni duyduk antifriz in motor su kanallarını erittiğini

Şeyma

Hocam bende de aynı sıkıntı oldu. Kesin antifrizden mi oldu sizce? Ben de aynı antifirizi koydum onunla alakalı mı acaba

İlker

Hocam sonuç nedir yardımcı oldular mı

30 Haziran 08:38
Aynı Marka Yağda Fahiş Fiyat Uygulamasıyla Karşılaştım
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisi'nde Fahiş Antifriz Fiyatları

21 Mart 10:18
Petrol Ofisi'nde Fahiş Antifriz Fiyatları
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisi'nde LPG Tüketimi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

28 Aralık 2024 13:22