Ali sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisi'nde LPG Tüketimi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

28 Aralık 2024 13:22

27.12.2024 günü Adana Cemalpaşa Petrol Ofisi istasyonundan LPG dolu depoyla 104 km gittikten sonra tekrar doldurdum ve 317 lira tuttu. Hiçbir zaman kışın bile propan-bütan farkını da göz önüne alarak benim arabam bu kadar yakmadı. Aracımdaki LPG sistemi BRC. Daha sonra 8 km gittim ve LPG lambasının biri söndü. Hayret bir şey, şehir içinde bile 30 km gitmeden sönmezdi. Bu arada 2 defa müşteri hizmetlerini aradım kayıt oluşturdular. Bu sabah 8.30 da (28 Aralık 2024) aynı istasyona bir daha gittim otomasyon ayarı var satış 1-2 saat yok sonra gel dediler. 2 saat sonra gittim bu arada 23 km toplam yol katettim. Bu seferde 23 km'de 111. Tl tuttu.
23 km. Sonrası PO istasyonuna gitmeden önce normal bir oto tamircisine gittim ve el ve gözle kontrol ettiler; yağ, su ateşleme buji kontrolü ve motor sesi dinlediler bu araba sorun yok dedi.
Beni bu sabah aynı gün yani, müşteri hizmetleri gittiğin tamircinin adı adres dedi vermedim. Çünkü güvenmiyorum bunlara. Sonra, müşteri temsilcisi bizim anlaşmalı dönüşüm servisimize gönderelim dedi. Ona da güvenmedim.
Sonra bugün özel bir LPG servisine gittim arabayı bilgisayara bağladılar hiçbir arıza yok dediler. Bu arada arabamın yağ, su antifriz, filtreler ve buji sıfır. Yılların şoförüyüm ve az çok tecrübem var. Sonra bir daha normal oto tamirciye gittim onlar da sorun yok dediler.
Ayrıca gittiğim LPG servisine rapor yazar mısın dedim, abi daha önce senin gibi olanlar vardı başka servis arkadaşlar arabada sorun yok dedikleri halde onları suçladılar. Kabul etmediler dedi adamcağız. Kısaca, bunu herkes duysun diye yazıyorum. Petrol Ofisi yetkililerine de güvenmiyorum benim şikayetime aynı gün neden kontrol ekibi göndermezler. Tabi kimse ayranım ekşi demez.
Kimse babasının hayrına vermiyor paramla alıyorum. Bir daha petrol ofisinden yakıt almayacağım.
Bunu herkes okusun bilsin istiyorum. Petrol Ofisi yetkilileri beni aramasın açmam zaten. Hakkımı helal etmiyorum.

28 Aralık 2024 13:30 (Şikayetten 7 dakika sonra)
28 Aralık 2024 16:16

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminizle ilgili irtibat numaranızdan telefon aracılığıyla tarafınıza ulaşılamadığı için bilgilendirme yapılamamıştır. Saygılarımızla, Petrol Ofisi A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Birimi

Oğuz sonuçtan çok memnun

18 Kasım 2024 16:38
"Beni arayan ve sorun ile ilgilenen tüm yetkililere teşekkür ederim. Herhangi bir ücret iadesi talebinde bulunmadım. Ücret veya yakıt almadım. Konu ile ilgilenmeniz ziyadesiyle memnun etti."

Kirli Yakıt Nedeniyle Araçta Büyük Arıza Ve Mağduriyet

19 Ağustos 2025 14:45
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 14:36
Mustafa sonuçtan çok memnun

06 Ağustos 2024 17:05
"Kısa süre içerisinde sonuçlandırdıkları için teşekkür ederim."

06 Şubat 2024 16:02