Petrol Ofisi Antalya Özpetrol Petrol Ofisinde Aracıma Verilen Zararın İnkar Edilişi

20 Mayıs 2024 14:441.065

14.05.2024 tarihinde saat 22:14'te Antalya Özpetrol Petrol Ofisi'nden aracımıza yakıt aldık. Yakıt alımı sonrasında aracımızı hareket ettirdiğimizde aracın altından gelen sesten dolayı ilerleyemeden aracı durdurduk. Araçtan inip baktığımızda pompanın önünde bulunan giderin demirinin aracın altına girdiğini fark ettik. Aracı ilerletip ön sahada altını kontrol ettiğimizde, demirin aracın altına zarar verdiğini gördük. Aracın altını ve demiri fotoğrafladık. Demiri fotoğrafladıktan sonra, başka araçlara zarar vermemesi için düzleştirmek amacıyla ayağımızla yerine doğru düzelttik. Bu sırada isim kartı bulunmayan A.D. isimli ön saha çalışanı, bize yardım etmek ya da sorunun ne olduğunu sormak yerine demiri aniden yerinden söküp çöpe attı. Yaptığı hareketin bir çözüm olmadığını söylediğimizde ise, sorunu çözdüğünü ve şikayet etsek bile bir sonuca ulaşamayacağımızı söyledi. Aracımızda meydana gelen hasar nedeniyle 22:23'te Petrol Ofisi iletişim numarasını arayarak şikayet kaydı oluşturduk. Bugün yapılan geri dönüşte kamera kayıtlarının incelendiği ve böyle bir durumun yaşanmış olma ihtimalinin bulunmadığı belirtildi; hasarımızla ilgili herhangi bir soru, yardımcı olma durumu veya telafi söz konusu bile olmadı. Sorunumuz ve zararımız karşısında gösterilen tutum sebebiyle şikayetimizi hem buradan bildiriyor hem de polis tutanağıyla destekleyerek hukuki yollara başvuracağız.

1 Destek
20 Mayıs 2024 16:31 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz geri bildirimi ilgili birimlere iletilmiş ve detaylı olarak inceleme başlatılmıştır. Yaşadığınız sürecin koşulsuz müşteri memnuniyetine dönüşmesi öncelikli hedefimizdir. Konuyla ilgili en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Petrol Ofisi A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Birimi

20 Mayıs 2024 17:06

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminizle ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Petrol Ofisi A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Birimi

Hatice
20 Mayıs 2024 19:28

13:38'de bana gelen aramada kamera kayıtlarının incelenmiş olduğu ve şikayete konu olan olayın gerçekleşmiş olma ihtimalinin bulunmadığı söylendi. Farklı bir şikayet ya da itiraz kaydı oluşturulduğu bilgisi verilmedi. Buraya şikayetimi yazdıktan sonra müşteri hizmetlerinden tekrar arandım. 13:38'de yaptığımız konuşmanın itiraz olarak tekrar değerlendirilmeye alındığını söylediler. Şu an için hala çözüme ulaşamadık, firmadan haber beklemem gereken ve sanırım yine aynı cevabı alacağım bir sürece tekrar girmiş bulunuyorum. Sorunum çözüme ulaşmadı.

Hatice
21 Mayıs 2024 17:48

21.05.2024 17:42'de müşteri hizmetleri tarafından tekrar arandım. Görüntülerin tekrar incelendiği ve yine böyle bir olayın olabilme ihtimalinin olmadığı söylendi. Elimizdeki görsellere ve kayıtlara rağmen hala aracımıza verilen zarar kabul edilmiyor. Şikayetim çözülmemiştir.

Petrol Ofisi Yaptığı Hatanın Arkasında Durmuyor

10 Temmuz 2024 20:514.005

05.07.2024 tarihinde Petrol Ofisi'ne motoruma yakıt almak için gittim ancak pompacı benzin yerine motorin koymuş. Motoru...

1 Destek

Petrol Ofisi Bozuk Pompanın Fişini Müşteriye Kesti

12 Temmuz 2023 13:451.757

06 temmuz 2023 tarihinde Diyarbakır Petrol Ofisi (ceylan AVM bitişiği) 14:00-14:10 arasında yakıt alımı gerçekleştirdim....

Petrol Ofisi Cam Temizleme Zararı

2 Şubat 2024 00:261.047

24.01.2024 tarihinde İzmir'de bulunan bir Petrol Ofisi'nden akaryakıt alırken pompacı tarafından camım temizlenmiştir. C...

Yanlış Yakıt Krizi: Aracımda Büyük Hasar

13 Kasım 2024 13:518.949

İlgili firma kayıt açılışını 12.02.2024 olarak belirtmiş, ancak gerçekte 08.02.2024 tarihinde Kayseri Kocasinan ilçesi P...

Yanlış Yakıt Krizi: Aracımda Büyük Hasar

Tümünü Gör
Petrol Ofisi İademi Almadılar Ve Kötü Davrandılar

Petrol Ofisiİademi Almadılar Ve Kötü Davrandılar

Rumeysa
Petrol Ofisi Akaryakıt Firmasında Kullanma Tarihi Geçen Ürünler Kampanyalı Satıyor

Petrol OfisiAkaryakıt Firmasında Kullanma Tarihi Geçen Ürünler Kampanyalı Satıyor

İsa
Petrol Ofisi Haksız Kazanç Sağladı!

Petrol OfisiHaksız Kazanç Sağladı!

Ahmet
Beylikdüzü Kavaklı Petrol Ofisi Şikayeti

BeylikdüzüKavaklı Petrol Ofisi Şikayeti

Görkem
Petrol Ofisi  Para Üstünü Eksik Veriyor!

Petrol OfisiPara Üstünü Eksik Veriyor!

İsmail
Petrol Ofisi Temizlik Ve Hijyen Sorunu!

Petrol OfisiTemizlik Ve Hijyen Sorunu!

Anıl

Öne ÇıkanKonular