Gamze sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2023 22:26

15 Haziran 2023 17:09

Aracım yetkili servise çekildi Beni genel merkezden aradılar arabanızın tüm masrafları ödenecek şüpheniz olmasın aracınız yapılacak dediler. Bugün servis 160 bin tl masraf çıkarınca Maslak şubesindeki şükran kaba hanımefendi beni aradı aracı yaptırmaktan vazgeçtiğini ve bana idarelik verdiği arabayı geri istediğini söyledi. Bana yardımcı olacağız deyip beni bu şekilde ortada bıraktılar arıyorum açmıyor telefonlarımı yüzüme kapattı diyorum ki açıklama yapın bana neden yaptırmıyorsunuz bana yaptıracağız dediniz cevap vermiyor. Bu şekilde mi yardımcı olunuyor ben istasyonun yaptığı hata yüzünden 160 bin tl ödemek zorunda değilim benim hatam değil hatası olan istasyon benim mağduriyetimi gidersin aracımı yaptırsın bana geri dönüş yapılsın

profile profile profile
05 Haziran 2023 15:53

Düne kadar çalışan bir sıkıntısı olmayan aracım bir çalışan yüzünden yanlış yakıt dolumundan arızalandı. Buraya geldiğimde yardımcı olacaklarını söylediler fakat kendi istedikleri özel bir serviste yapılacağını ben aracımın kendi yetkili servisine gitmesini istiyorum ve bana bir belge vermelerini istiyorum bu mağduriyetin onlardan kaynaklı olduğuna ve araç yapıldıktan sonra yakıt sisteminde çıkan herhangi bir durumdan onların sorumlu olduğuna dair fakat yardımcı olmamakta ısrarcılar. Dünden beri buradayım sizlerin yardımcı olacağınızı düşünüyorum

06 Haziran 2023 09:19 (Şikayetten 10 saat sonra)
BP Petrolleri Yanlış Yakıt Kullanımı Araç Bozuldu!

Değerli Müşterimiz, Konu ilgili birimlerimize iletilmiş olup detaylı olarak incelenmeye başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. bp Petrolleri A.Ş.

14 Haziran 2023 15:10
BP Petrolleri Yanlış Yakıt Kullanımı Araç Bozuldu!

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Size gönderilen anket ile almış olduğunuz hizmeti değerlendirmenizi rica eder sizi tekrar istasyonlarımızda görmekten mutluluk duyarız. bp Petrolleri A.Ş.

15 Haziran 2023 12:30

Bana aracınızın tüm masrafları yapılacak dediniz Maslak şubesindeki hanımefendi aradı hiçbir şekilde masrafların yapılmayacağını söylüyor bu mu sizin cevap şekliniz hiç yakışmadı size BP

Onur
Onur

Gamze Hanım geçmiş olsun. Çok benzer bir durumu ben Ankara'da yaşadım. Mağduriyetiniz giderildi mi öğrenebilir miyim?

Gamze

Şube ile anlaşamadık çok sorun yaşattılar fakat Sesimi duyurduğum için sosyal medyadan BP genel müdürlük bana dönüş yaptı ve sorunsuz çözdüler, tüm masrafları karşıladılar. Geçmiş olsun size de hakkınızı arayın

Soner
Soner

BP gibi bir firmanın bunu yapması gerçekten yazık. Hata bariz kendilerinde. Bunu daha farklı yakıt istasyonlarında olayın arkasında durarak çözüyorlar. Eğer bu olayı çözmezlerse bir daha BP den yakıt alınmaz

Petrol Ofisi Yanlış Yakıt Dolumu Ve 211.000 TL Masrafı Karşılamıyor

01 Şubat 14:08
Gokhan sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisinde Yanlış Yakıt Dolumu Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

29 Temmuz 2025 00:01
Petrol Ofisinde Yanlış Yakıt Dolumu Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri
petrol-ofisinde-yanlis-yakit-dolumu-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-2.jpg
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisi Yanlış Yakıt Dolumu Nedeniyle 50.000 TL Masraf Ve Çözüm Talebi

19 Ocak 12:05