Hasan sonuçtan çok memnun

Pep Ödemeleri Hesabıma Yansıtmıyor

Pep Ödemeleri Hesabıma Yansıtmıyor
09 Nisan 2024 20:16
Hasan'ın Teşekkür Mesajı
“Çözümünüz için teşekkür ederim, bayramda dahi destek sağlamanız oldukça güven veriyor.”

08.04.2024 tarihinde kendime ait yurt dışı hesabımdan ve arkadaşımın hesabından Pep euro IBAN hesabıma para gönderdim. Para normalde dakikalar içinde hesabıma ulaşması gerekirken, Pep mobil uygulamasından 'hesabınıza gelen para yükleme işlemi belirtilen kriterlere uymadığı için hesabınıza yansıtılmamıştır' şeklinde bildirimler aldım. Ödemeler hesabıma geçmedi. Canlı destekle iletişime geçtim, dekontu e-posta ile göndermemi istediler. Dekontu e-posta ile gönderdim, ancak bu sefer geri dönüş yapılmadı.

2000€+460€ tutarında paramın akıbeti belirsiz. Ayrıca, 3-4 adet 50-60€ civarında ödemelerim de vardı ki onlar da hesabıma yansıtılmadı. Muadil firmalarda böyle bir sorunla karşılaşmazken, sektörün öncüsü olan Pep firmasında bu tür bir sorunla karşılaşmak üzücü.

11 Nisan 2024 11:46 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba , Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. En kısa sürede size irtibat bilgilerinizden geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, PeP Müşteri Hizmetleri

11 Nisan 2024 17:59
11 Nisan 2024 18:00

Merhaba,Göndermiş olduğunuz dekont bilgilerinde yer alan tutarlar, 11/04/2024 tarihinde hesabınıza başarılı olarak yansımıştır. Saygılarımızla,PeP Müşteri Hizmetleri

11 Nisan 2024 18:01

Sam sonuçtan çok memnun

Sam
16 Ocak 2024 01:22
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
05 Nisan 2024 12:52