31 Ocak 2024 14:43
İlkben'in Teşekkür Mesajı
“Bu şikayet üzerine Pelit Kavacık şubesi arayıp özür dileyip çikolata yolladı teşekkür ederim.”

Pelit Kavacık şubesi pastanesinden 28 Ocak 2024'te küçük boy pasta aldık ve 780 TL ödedik. Ortalama küçük boy pasta fiyatı şu an 500 TL. Daha güvenilir ve taze olacağını düşünerek çocuğumun doğum günü için aldık. İki yetişkin, iki çocuk pastayı kestik ve pastanın keki dağıldı, kremasının tadı tuhaf olduğu için pastanın yarısını şubeye yolladık. Ertesi gün beni Z** Hanım aradı ve söylediği şey, pastanın incelenmediği çünkü onlara bir dilim ve 400 gramın altında yolladığımı söyledi. Ben ısrarla pastanın yarısını yolladığımı söylediğim halde bana aynı şeyi söyledi ve asla ilgilenmediler. Üslup çok kötüydü. Bozuk pasta satıp yarısını yolladım ve ısrarla bunu kabul etmediler. Muhtemelen herkese aynı şekilde davranılıyor. Bir marka yaratmak çok zordur, ama güvenilirliğini kaybetmek kolaydır.

İlkben
İlkben
01 Şubat 2024 18:45

05 Ocak 2024 11:54

11 Eylül 2023 22:47
Pelit Pastanesi Bozuk Ekşimiş Pastası Satıyor
Pelit Pastanesi Bozuk Ekşimiş Pastası Satıyor
Tamar sonuçtan hiç memnun değil

Pelit Pastanesi Doğum Günü Pastası Hayal Kırıklığı

04 Ocak 2024 16:19
Pelit Pastanesi Doğum Günü Pastası Hayal Kırıklığı
Aydan sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 17:11
Musa sonuçtan memnun

03 Ocak 2025 15:16
"Süreç bizi biraz yordu. Daha müşteri odaklı bir süreç beklerdik fakat ısrarlar sonucu nihai olarak iade yapıldı. Teşekkürler."