Pazarama Orijinalliği Şüpheli Parfüm Satışı Ve İade Sorunu

20 Aralık 2024 06:1411.651

Sayın Pazarama;
Satış platformunuz üzerinden kozmetik-parfüm ve türevleri ürün satışını yapan Byr Grup Kozmetik" mağazası tarafından, tarafıma satışı yapılan ve taklit/imitasyon ürün olduğu anlaşılan "Paco Rabanne One Million EDP 100 ml" parfümün kutusu üzerine, Türkiye satış distribütörü ve tek tedarikçisi olan "Arcon Kozmetik"in bandrolü yapıştırılmış "Pazarama" güvencesini kullanıp orijinal ürün adı altında şahsıma sahte parfüm satışı yapılmıştır. Bu durumu, "Pazarama uygulaması" mesaj bölümünden mağazaya bildirmeme rağmen, farklı bahaneler öne sürülerek iade talebim mağaza tarafından reddedilmiş, ürün adresime iade olarak geri gönderilmiştir.
Size bu sorunu mail ve telefon üzerinden bildirdiğimde süreci takip ettiğinizi söyleyip beni bekletmektesiniz.
Sürecin daha fazla uzamamasını hatırlatarak, ivedilikle ödediğim miktarın bana geri gönderilmesini talep ediyorum.
Aksi takdirde avukatım aracılığıyla Bakırköy Adliyesinde hem siz "Pazarama" hem de satıcınız olan "byr grup kozmetik" firmasına manevi tazminat davası açacağımı beyan ederim. Bilmelisiniz ki;
1. Mahkemeye davet edilecek olan ve parfümün sahte olduğunu tespit edecek bilirkişi ücretini;
2. Avukatlık ücretinin ve diğer adli gider ücretlerini;
3. Avukatımla belirleyip talep edeceğimiz manevi tazminat ücretini ödemek zorunda kalacaksınız.
Bu masrafların ve zaman kaybının benden tahsil ettiğiniz 1.850 TL olan ücretten çok daha fazla olduğu ortadadır. Benden tahsil ettiğiniz ücretin, kredi kartıma acilen iadesini talep ederim.

20 Aralık 2024 08:24 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Bidiriminiz tarafımıza ulaşmış olup yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle Pazarama olarak üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Yaşadığınız durumu çözümlemek ve bilgilendirmek için hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm öneri ve talepleriniz için destek alabilir, talep oluşturabilirsiniz. Saygılarımızla,

26 Mart 2025 15:41

Verdiğiniz bilgiler nezdinden ürünün sahte olduğunu nasıl anladığınızı anlamadım. Yalnızca koku kalıcılığı vs. İle ilgili bir durum mu? Yoksa ambalajlamayla ilgili bariz bir kusur mu var? Ben de aynı firmadan bir parfüm almak istediğim için orijinalliğini araştırıyorum.

9 Ocak 2025 18:12

Merhaba, gelişme var mı

5 Ocak 2025 14:374.252

Pazarama, sahte parfüm satışı yapan byr Grup Kozmetiği koruyor. Mağazadaki iyi yorumlara ve 10 üzerinden 9.1 puana inana...

3 Destek

Pazarama Sahte Parfüm Mağduriyeti: Orijinal Koku Yerine Alkol Kokusu

27 Mart 2025 12:545.740

Pazarama uygulamasından 22.03.2025 tarihinde 831711759 sipariş numarası ile byr grup kozmetik firmasından bir adet Calvi...

1 Destek

Pazarama'da İlk Alışverişte Hayal Kırıklığı: Yanlış Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

8 Şubat 2025 20:331.795

"Şikayetimi görmüş olacaklar ki şikayetimi yazdığım günün ertesi paramı hesabıma yatırdılar. Ama yazdıklarımın arkasındayım. Gereksiz bir alışveriş deneyimi ve gereksiz zaman kaybıydı."

Tümünü Gör
Pazarama Ürün Gönderilmedi