İnegöl sonuçtan hiç memnun değil

Paytr'den Ödeme Alamadık Müşteri Mağduriyeti Devam Ediyor

20 Kasım 2024 18:02

Paytr firmasından sanal pos hizmeti alıyoruz. 3 tane işlem yaptık. Bu 3 işlemde de müşterilerimiz arayıp sorguya çektiler. İşlemi yaptıklar 14 günlük süre geçmesine rağmen parayı hesabımıza aktarmadılar. Bizden fatura istediler. E-fatura mükellefiyiz faturalarımızı sisteme yükledik. Ama yine bize ödemelerimizi yapmadılar. Bu sefer faturayı müşterinin ıslak imza ile imzalaması gerektiğini söylediler. Müşterilerimizle farklı şehirlerde olduğumuz için bunu yapamayacağımızı söyledik. Kredi kartını çekerken nasıl müşteriyi arayıp teyit aldıysanız yine arayıp teyit alabilirsiniz dedik. Biz her kart çekimi için müşteriyi arayamayız dediler. Bu sefer müşterimizi aramamızı ve kredi kartının önlü arkalı fotoğrafını çekip bu firmadan HİZMET/MAL aldım yazıp imzalamasını istememizi söylediler. Benim bu durumu müşterime anlatma durumum yok. Müşterim neden bana tüm bilgilerini versin ki. Şu anda hala ödemelerim hesabıma geçmiş değil. Paramıza el koydular orada duruyor. Paranın her geçen gün değer kaybettiği bir ekonomide yaşadığımızı düşünürseniz, bizim paramız değer kaybediyor fakat Paytr firması bizim paramız üzerinden para kazanmaya devam ediyor.

20 Kasım 2024 18:03 (Şikayetten 1 dakika sonra)

İnegöl T. Merhaba, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili konularda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli incelemeyi yaparak, en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

20 Kasım 2024 18:33

Ödeme beklediğim işlemler ekteki resimde mevcut. Umarım şikayet var platformundaki hızlı hassasiyetinizi mağduriyetimi giderirken de gösterirsiniz.

21 Kasım 2024 18:05

1 iş günü geçti! Ama hala param hesabıma geçmedi sorunum çözülmedi ve hala bilgi vermediniz.

22 Kasım 2024 11:35

2. İş günü hala umursanmıyoruz. Bunun g asptan bir farkı yok.

22 Kasım 2024 14:09

İlk mesajıma 1 dakikada cevap vermiştiniz. Şimdi neden cevap vermiyorsunuz.

22 Kasım 2024 14:15

İnegöl T. Merhaba, İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli incelemeyi yaparak, size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

22 Kasım 2024 14:38

Ne incelemesi kardeşim. Parama el koydunuz param üzerinden para kazanıyorsunuz

25 Kasım 2024 10:05

Destek birimine ilettiğim şikayete verdikleri yanıt : Ürünlerin teslimatı elden yapıldı ise; Kart hamili imzalı teslimat belgesi alınması gerektiğini hatırlatmak isteriz, olası art niyetli "Hizmet alınamadı" harcama itirazında Uluslararası kart çıkaran kuruluşlar tarafından (VISA ve Mastercard) belirlenen kurallarda sadece kart hamili imzalı teslimat belgesi kabul görmektedir. Üye iş yerlerimizi korumak ve güvenliği sağlamak için bu adımları uyguladığımızı hatırlatmak isteriz. Faturalarımı ne kadar inceledikleri ortaya çıkıyor. Ben danışmanlık hizmeti veren bir firmayım. Fiziki bir ürün teslim etmedim. Sizin için benim güvenliğimin bir önemi yok. Siz sadece havuzda biriken parayı kullanıyorsunuz. Benim paramıda benim gibi başka bir çok firmanın parasınıda kullanıyor ve bizim paralarımız üzerinden para kazanıyorsunuz.

25 Kasım 2024 14:11

Home ofis çalışan müşteri temsilcileri parayı hesaplarında tutabilmek için görevlendirilmiş başka bir işe yaramıyor. Benim problemimi çözemiyorsanız çözecek birisinin telefon numarasını verin diyorum vermiyorlar. Daha önce risk birimi adı altında verdikleri telefon numarasını 4 gündür arıyoruz. Telefonlara cevap veren yok. Böyle saçma bir sistem görmedim güvenlik adı altında her şey usulüne uygun ve resmi yapılmış olmasına rağmen paramıza el koydular ve kesinlikle muhatap bulamıyoruz. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk. Şimdi de konuyu CİMER BİMER gibi kurumlara hatta EGM ye şikayet edeceğim.

10 Aralık 2024 14:02

İnegöl T. Merhaba, Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz zaman diliminde ya da varsa alternatif bir numaranızı bizimle paylaştığınızda mesai saatlerimiz(09:00- 18:00) içerisinde sizlere hızla dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

10 Aralık 2024 14:14

20 gün sonra problemimi çözme girişiminde bulundunuz. Hızınıza hayran kaldık. Ama gerek kalmadı. Biz kendi bireysel çabamızla problemimizi çözdük. Sisteminizi kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kesinlikle bu firmadan uzak durun.

Erkan sonuçtan çok memnun

Erkan
06 Eylül 2024 12:59
"Mağduriyet yaşayabilirdim ancak yinede kısa süre içerisinde çözüme kavuştu şikayet oluşturmadan önce müşteri hizmetleri hiç dikkate almıyorlardı telefonu dahi açmıyorlardı sürekli geçiştirmeye çalışıyorlardı net cevaba bile kavuşamamıştım ancak şikayet oluşturduktan sonra sorun kısa süre içerisinde çözüldü teşekkür ederim yinede"

Recep
11 Mart 2025 13:13
Ödeme Sürecinde Yaşanan Uzun Gecikme
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Paytr Sanal POS Hizmetinde Beklenenin Altında Deneyim

Volkan
08 Şubat 2024 16:07

Duru
06 Mayıs 2025 15:34
Ödeme Gecikmesi Ve Destek Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oguzhan
31 Ağustos 2023 16:37