Samet sonucu yetersiz buldu

Paytr % 8.9 Yüksek Komisyon Oranı

Paytr % 8.9 Yüksek Komisyon Oranı
21 Mart 2024 18:51
Samet'in Teşekkür Mesajı
“Önceklilikli olarak benimle müşteri temsilcileri iletişime geçmedi. Komisyon oranım da 3.9 olarak güncellendi. Önceki çekilen yüksek komisyon oranlarından alınan ücretlerle alakalı bir çalışma yapılmadı ve yapılacağına dair aranmadım. Sonuç olarak 2 sorunun biri çözüme kavuştu diğeri halen çözülmedi. Siz de müşteriler olarak kendiniz kontrol edin yoksa fark edene kadar firma sizden yüksek komisyon almış olabilir. En azından komisyon oranı düşürdüler bunun için teşekkür ederim.”

Merhaba ;
142420 mağaza kodu ile sizinle çalışıyorum ve komisyon oranınız bugün itibariyle yani 21.03.2024 tarihiyle yüzde 8.9 ile benden komisyon alıyorsunuz. Bu komisyon oranı bir hatadan kaynaklı mıdır yoksa bu komisyon oranları ile mi çalışıyorsunuz? Eğer bu yüksek komisyon oranı ile çalışıyorsanız işletmelerin nasıl ayakta kalmasını bekliyorsunuz. İşletmelere destek olmayı vaat eden bir kurum olarak bu yüksek komisyon oranla çalışmayı kendinize yakıştırabiliyor musunuz? Size Ek resimde mağaza kodumu da gösteren bir sayfa yükledim. Eğer Komisyon oranlarınızda bir yanlışlık var ise fazladan kesmiş olduğunuz bedelin tarafıma iadesini yok biz yüzde 8.9 komisyon alarak çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz derseniz de sizinle çalışmaya son vermemiz için benimle iletişime geçmenizi istiyorum. Saygılarımla. Not: Her gelişmeyi buradan herkesin şeffafça okumasını sağlamak amacıyla resim ve yazı ile durum bildirimi yapacağım. ( Google da Reklam yaptığınız komisyon oranı da resimde mevcut 0.59 dan başlayan ama hiç bitmeyen sanırım :)

22 Mart 2024 10:45 (Şikayetten 15 saat sonra)

Samet S. Merhaba, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili konularda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli incelemeyi yaparak, en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

25 Mart 2024 21:18

Paytr'nin Müşteri Desteği Ve Belge Kontrol Konusundaki Umursamazlığı

Kaptan
17 Mayıs 2024 15:42
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
29 Ağustos 2023 15:11
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
21 Mayıs 2024 14:55
"Teşekkür ederim, şikayet edince hemen düzelttiniz."
Paytr Üye İş Yeri İle İlgilenmiyor
Murat sonucu yetersiz buldu

Murat
20 Mayıs 2024 14:45
Paytr Destek Vermiyor Bilgi Alamıyoruz
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
01 Ekim 2023 22:38