03 Nisan 2024 19:09

Payidar Takı, yaptığı bir işin arkasında durmayan ve yaptığı yanlışın geri iade edilip düzeltilmesi gerekirken, anlaşmalı olduğu kargo şirketiyle ilgili 'kargo ücreti size ait' dedi ve sorumluluktan kaçtı. Sözde verdiğim yüzükler görseldeki gibi, ancak parmak ölçüm 30 olmasına rağmen durum ortada. Bir de 'yanında değilim, kahin miyim?' diyor. Bu ikinci alışverişimdi; ilk aldığım yüzükte de sorun yaşamıştım. Yapan gümüşçü de uyarmıştı ama neyse. Bu şahıslardan ürün almayı düşünenler iyi düşünsün. Şahsen, bir insan malının arkasında durmuyor ve yanlışını kabul etmiyorsa, ben o kişiden bir şey almam.

Payidar
Payidar

Ürünler Her Şey Kişiye Özel Olarak Dizayn Ediliyor. Parmak Ölçüleri Sizlerden Gelen İstekler Üzerine Dizayn ediliyor birkaç Görsel Bıraktım Sizler Müşterilerimizi Yarı yolda bıraktığımızı Yazmışsınız Bunu Bir Müşterimizin Sıkıntısını Nasıl Giderdiğimizi birkaç Resim Koyarak Paylaşım Yapıyorum. Diyeceklerimiz Bu Kadar Efendim Kimseyi Yarı Yolda Bırakmadık. Parmak Ölçüsü Ne verdiyseniz onu yaptık. Konu Açıklık Tam Getirmek Gerekirse Sizlerin Bize verdiği ölçüye göre dizayn edip sonra parmak ölçüsü olmadığı takdirde Bunun Suçlusu biz nasıl oluruz her gönderdiğimiz ürünü fotograf ve video ile paylaşıp sizlerden onay alıp bu şekilde kargo yapıyoruz. Sizin verdiğiniz bize ölçü yanlış ise bunu düzeltmek istediğiniz zaman bunun karşı ödemesini neden bizler yapalım size kurduğunuz cümleden yanı sizin sorununuz biz gidereceğiz ama kargo ücretini biz karşılamadığımız için ki hatamız değil bu şekilde insanlara yanlış bilgi veriliyor. Buraya Bir Müşterimizin sıkıntısı nasıl giderilir fotoğrafını atıyorum saygılar efendim

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Renkli Ve İade Edilmeyen Özel Sipariş Çakmakta Mağduriyet

29 Eylül 2025 15:41
Yanlış Renkli Ve İade Edilmeyen Özel Sipariş Çakmakta Mağduriyet
yanlis-renkli-ve-iade-edilmeyen-ozel-siparis-cakmakta-magduriyet-3.jpg
yanlis-renkli-ve-iade-edilmeyen-ozel-siparis-cakmakta-magduriyet-2.jpg
yanlis-renkli-ve-iade-edilmeyen-ozel-siparis-cakmakta-magduriyet-1.jpg

24 Şubat 2024 21:41
Alyans Evim Adlı Firma Mağdur Ediyor
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 02:39