05 Mayıs 2024 01:18

PayFix hesabıma telefon bankacılığı işlemiyle para yükleme işlemi yaptım. Bu işlemi, PayFix hesabımda yer alan 'Para Yükle' bölümünden İş Bankası IBAN numarası ile gerçekleştirdim ve para yükleme işlemi başarıyla tamamlandı. Daha sonra PayFix hesabımdan para transfer işlemi gerçekleştirdim ve ilgili onay kodu geldi. Transfer yaptığım hesaba işlemin gerçekleşmesini beklerken, PayFix hesabıma giriş yaparak kontrol ettim. Hesabımdan banka işlemi ile yaptığım transferin gerçekleştiğini ve hesabımdan 2.800 TL'nin 'Para Yükle' bölümündeki İş Bankası IBAN numarası aracılığıyla başka bir şahsa transfer edildiğini gördüm. Bu transfer işleminin bilgim dışında gerçekleşmiş olduğunu ve hesabımdan 2.800 TL'nin şüpheli bir işlem olduğunu fark ettim. Mail yoluyla PDF dekont talep ettim; ancak böyle bir dekont işleminin yer almadığını belirlememe rağmen, konu hakkında geri dönüş yapılmasını bekliyorum.

05 Mayıs 2024 01:24 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Belirttiğiniz işleme ait dekontunuzu mail atmanızı rica ederiz. Mailiniz ilgili birim tarafından incelenip, tarafınıza mail üzerinden dönüş yapılacaktır. Sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla

05 Mayıs 2024 07:33

Değerli Payfix bu problemin çözüme ulaşması için irtibata geçebilirsiniz telefon ile

05 Mayıs 2024 07:36

Benden istenen belgeleri mail olarak iletim ekran görüntüsü işlem geçmişi son yapılan işlem işlem geçmişi ni iletim size zahmet telefon la irtibata geçebilirsiniz

Gulsen

Görkem
22 Haziran 2024 16:15

Doğan
07 Nisan 2024 01:34
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
04 Mayıs 09:02