Trendyol'da Paycell Alışveriş Kredisi

İlkay
17 Mayıs 2024 05:09

17 Mayıs 2024 05:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

17 Mayıs 2024 08:20

Değerli Müşterimiz, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Özkan

Bende de aynı sorun var cozebildinizmi acaba

trendyolda-paycell-alisveris-kredisi-1.jpg
Özkan

Paycell uygulamasında limitim olduğunu görüyorum. Alışveriş kredisi talebimden sonra 'Kullanabileceğiniz limitiniz şu kadardır.' şeklinde bir mesaj da geliyor; ancak Trendyol'da olumsuz gibi gözüküyor. İşleme devam edemiyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Daha önce de kullanmıştım ve böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Bende bu sorun ile şu an karşı karşıyayım destek talebi oluşturdum nerede sorun yaşıyorum gerçekten çok merak ediyorum aynısı bende tabkısı aynı saçma bir hata

09 Ağustos 2024 22:05

Paycell Limit Trendyol'da Kullanılmıyor

Mümin
13 Nisan 2024 22:01
Nergiz sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Alışveriş Kredisiyle Ödeme Yapılamıyor

Nergiz