Paycell Yurt Dışı Transfer Sıkıntısı

Duygu
16 Temmuz 2024 17:38

Paycell uygulamasından 11 Temmuz 2024 saat 20:04'TR Yurt dışına para transferi gerçekleştirdim. Bugün ayın 16sı ve hesabımdan çıkışı yapılmış olan ücret karşı tarafa ulaşmadı. Müşteri temsilcilerinizle görüştüm. Dekont talep ettim. Transferin yapıldığına dair bir yazı göndereceklerini söylediler. 2 kere talep açtılar. 24 saattir bekliyorum. Asla bir bilgi alamıyorum. Gönderdiğim tutar zaten hesabıma geri dönmedi demek ki benden transfer yapıldı. Karşı taraf ücretin gelmediğini iddia ediyor dekont istiyorum hala saat kaç oldu bir evrak alamıyorum. Ya siz nasıl çalışıyorsunuz? Asla bir muhatap bulamıyorum. Gönderdiğim para nerede? Gitti mi? Gitmediyse bana ücretim niye dönmedi? Aklımı oynatacağım artık. Konuyla ilgili acil dönüşünüzü bekliyorum. Aksi halde CİMER'e başvuracağım.

17 Temmuz 2024 11:33

Paycell uygulamasından 11 Temmuz 2024 saat 20:04'TR Yurt dışına para transferi gerçekleştirdim. Bugün ayın 16sı ve hesabımdan çıkışı yapılmış olan ücret karşı tarafa ulaşmadı. Müşteri temsilcilerinizle görüştüm. Dekont talep ettim. Transferin yapıldığına dair bir yazı göndereceklerini söylediler. 2 kere talep açtılar. 24 saattir bekliyorum. Asla bir bilgi alamıyorum. Gönderdiğim tutar zaten hesabıma geri dönmedi demek ki benden transfer yapıldı. Karşı taraf ücretin gelmediğini iddia ediyor dekont istiyorum hala saat kaç oldu bir evrak alamıyorum. Ya siz nasıl çalışıyorsunuz? Asla bir muhatap bulamıyorum. Gönderdiğim para nerede? Gitti mi? Gitmediyse bana ücretim niye dönmedi? Aklımı oynatacağım artık. Arkadaşlarınızla görüştüm mail attık dekontunuzu diyorlar fakat mailime düşen bir şeyde yok. Konuyla ilgili acil dönüşünüzü bekliyorum. Aksi halde CİMER'e başvuracağım.

16 Temmuz 2024 17:38 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

16 Temmuz 2024 18:34

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunun çözüm süreci devam etmektedir. Talebiniz sonuçlandığı zaman size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Paycell

Duygu
16 Temmuz 2024 19:50

Talebim 2 gündür çözülmüyor. Ben bu yüzden size yazıyorum.

Hakan
01 Şubat 2024 08:42

25 Şubat 2024 19:47
Paycell Paramı Hesabıma Yatırmıyor Mağdurum Allah Korkunuz Yok Mu
Gülnihal sonuçtan hiç memnun değil

Gülnihal
18 Temmuz 2024 12:16
Paycell Gerçekleştirilmeyen Yurt Dışı Havale Tutarını Geri Vermiyor
Paycell Gerçekleştirilmeyen Yurt Dışı Havale Tutarını Geri Vermiyor
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
28 Kasım 2023 21:03
Paycell Paramı Haksız Şekilde Almaları
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
21 Ağustos 2024 08:31