Eren sonuçtan hiç memnun değil

Paycell Mobil Ödeme Veli Beyan Problemi

12 Ekim 2023 19:38

Oyuna para yatıracaktım fakat sürekli yaşınız 18 yaş altı diyor veli beyan menüsü diyor öyle bir yer de yok Paycell de her şeyi denedim çözümü yok velim izin veriyor. Yinede bir şey yapamıyorum. Normalde direk alıyordum faturama yansıyordu şimdi veli izni diyor tamam diyorum dediği her şeyi yapıyorum veli beyan menüsü yok Paycell uygulamasında kötü resmen Turkcell.

22 Ekim 2023 16:10

Geçenlerde veli izni diye bir şey çıktı Turkcell numaranla öde kullanmak için veli izni istedi tüm veli bilgilerini girdim veli beyan ekranına fakat bir türlü onaylanmadı en son da sanki hiç girmemişim gibi bana 18 yaş altı numaranla öde kullanmak için veli bilgilerini gir dedi bir türlü onaylanmıyor sürekli en baştan başlatıyor sanki hiç veli bilgilerimi girmemiş gibi velime SMS falan da gitmiyor

profile profile
12 Ekim 2023 20:09 (Şikayetten 31 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

13 Ekim 2023 08:24

Merhaba Eren Bey, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Eren
13 Ekim 2023 16:31

Sağ olun

Yorumlar (5)

Hasan

Paycell de durduk yere kartım kapandı veli beyandan bilgileri dolduruyorum 1 saat sonra geliyor mesaj onay yerine geliyor habire hata oluştu diyor lütfen bir an önce düzeltilmesi gerekiyor kartımda para var hiçbir şey yapmıyorum düzeltin bir an önce @Paycell

Hasan

Paycell de durduk yere kartım kapandı veli beyandan bilgileri dolduruyorum 1 saat sonra geliyor mesaj onay yerine geliyor habire hata oluştu diyor lütfen bir an önce düzeltilmesi gerekiyor kartımda para var hiçbir şey yapmıyorum lütfen bir an önce düzeltin @Paycell

paycell-mobil-odeme-veli-beyan-problemi-1.jpg
Yakup

Banada aynısı oldu sen çöze bildinmi, hala hata oluştu lütfen tekrar dene diyor, çözebildiysen banada söylermisin

Veli'min telefonuna onay gönderiyorum ama mesaj 1 saat sonra geliyor. Diğer veli'min telefonundanda denedim bu sefer mesaj geldi ama onayı hiçbir şekilde gönderemiyorum (diğerindede aynı) neden mesaj gitmiyor? Velim onaylıyor bu arada.

Aytaç

Ben veli beyanı sorunumu hala çözmediler, sizinkini çözdüler mi?

30 Ağustos 2024 09:37

Paycell Yaş Doğrulama Sorunu