Selahaddin sonuçtan hiç memnun değil

Paycell Kimlik Tanıma Sorunu

15 Temmuz 2024 18:08

Paycell hesabımdan online alışveriş yapabilmek için kimlik doğrulaması gerekiyordu. Dört aşamanın ilkini yaptıktan sonra ikinci aşamaya geçtiğimde kimlik kartımı okuttum ancak 'Uyarı! T. C. Kimlik kartını kullanarak işleme devam edebilirsin' adlı bir hata aldım. Ne kadar denersem deneyeyim kimliğimi doğrulamadı. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

01 Ekim 2024 23:04

Arkadaş davet et kazan kampanyası vardı ikindi vakti gibi bir arkadaşımı davet ettim bu kod hatalı gibi bir sorunla karşılaştık ne yaptıysak olmadı dedim herhalde arkadaşımdan kaynaklı. Saat 22.00 gibi başka arkadaşımı davet ettim kayıt oldu yine bu hata ile karşılaştım müşteri hizmetleri ile konuştum kimlik doğrulama yaparsanız olur dedi kimlik doğrulamayı tamamladım aynı kodu girdiğimde hata verdi dedim belki kod değişmiştir yeniden linki göndermek için kampanyaya bastığımda bu arkadaşınız zaten Paycell'i diye bir hata aldım ve bu 2. Hata ve ben puanlarımı istiyorum bu 1. Hataydı, onlarla Gmail ile iletişime geçmiyorum bile çünkü başka bir hata ile karşılaştım

Ek
Ek
15 Temmuz 2024 18:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

15 Temmuz 2024 19:56
Paycell Kimlik Tanıma Sorunu

İçine parada yükledim bu sorun yüzünden çekemiyorum ve basit doğrulama diye bir yer vardı 10 TL yükledim hesabıma geri yatırıldı ama onay verilmedi çok şikayetçiyim çünkü paramı geri istiyorum 3.50 TL kesintide yaptı sonradan hiç memnun değilim şu anda diyorum ki keşke yüklemeseydim

15 Temmuz 2024 21:01

20 TL yükleme yaptım 16:60 kalmış çünkü kesinti yapmışsınız rica etsem o parayı yüklediğim karta geri yükler misiniz uğraşmak istemiyorum hesabı da kapatacağım şikayeti geri çekeceğim ama paramı geri yüklerseniz

16 Temmuz 2024 07:56

Değerli Müşterimiz, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Paycell Kimlik Doğrulama Hatası

Kimlik Doğrulama Sorunu: Paycell Kart Kullanımında Engel

Eymen
30 Ocak 18:20
Kimlik Doğrulama Sorunu: Paycell Kart Kullanımında Engel
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
27 Şubat 19:29
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
25 Mart 22:43