Paycell İade Edilmeyen Oyun Ücreti Mağduriyeti!

Paycell İade Edilmeyen Oyun Ücreti Mağduriyeti!
26 Kasım 2024 15:40

10.11.2024 saat 04:06 tarihinde Steam'den yaptığım 199.64₺ oyun harcamasını geri iade ettim ancak 16 gün geçti ve iade hala gelmedi. Mail ile yazdığımda ise Steam tarafından iade gelmediğini, Steam ile iletişime geçiniz diye geri bir mail aldım. Steam destek ile iletişime geçtikten sonra bana bir cevap geldi ve bu mesajı banka yetkililerinize gönderin dendi. Paycell'e mail gönderemiyorum çünkü daha önce yazdığım mailin başvurusunu kapatmamışlar ve yardımcı olmuyorlar. İşte Steam'in yaptığı geri mesaj: İlgililerin dikkatine,
Aşağıdaki ödeme 2024-11-09 tarihinde yetkilendirilmiş olup tahsil edilmeden önce satıcı tarafından iptal edilmiştir. Ancak, 5.79 USD tutarındaki bu ücretlendirme Sayın Eren E***adına düzenlenen hesap dökümünde hâlâ görünmektedir. Bu satın alım iptal edilmiştir ve satıcı tarafından tahsil edilmeyecektir.
Steam Games, müşterinin bakiyeye erişiminin sağlanması adına, provizyonun kaldırılmasını talep etmektedir.

İşlem Numarası: 4029126570146571444
Satıcı: Steam
Kart Sahibinin Adı ve Soyadı: Eren E***
Kart Türü ve Kart Numarasının Son Dört Hanesi: mastercard-3728
Tutar/Yetki Tarihi
5.79 USD / 2024-11-09
İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.

26 Kasım 2024 15:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

26 Kasım 2024 16:10

Merhaba Eren Bey, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Eren
26 Kasım 2024 16:14

Hala mail atamıyorum daha önce mail başvurusunu kapatmadığınız için

Eren
27 Kasım 2024 00:50

Hesabıma geri 17 TL iade geldi şaka mı yapıyorsunuz? Yoksa aptal mi sanıyorsunuz bizi?

Yasin
25 Aralık 2024 09:42
Paycell İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Paycell İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Paycell Kartta Geciken İade Mağduriyeti

İlhan
04 Eylül 12:39
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Steam İadesi Gecikti, Acil İhtiyacım Olan Para Paycell Hesabıma Yatmadı

05 Ağustos 12:49