Halil sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 18:22

Paycell mobil uygulamasına girdiğimde cüzdanım bölümünde hesabım ve kartlarım kısımlarında bakiye 0 (sıfır) tl yazıyordu. 1 yıldan fazladır da kullanmıyordum Paycell'i. 15.04.2024 günü iptal etmek istedim ve müşteri hizmetlerini aradım ama hesabında para var dediler. Kapatıp tekrar baktım yok. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım, meğerse hesabımda bir miktar para varmış ve her ay bir miktar kesinti olmuş, cüzdanımda sıfır tl var görüyor ve hesap hareketlerinde kesintiler görünmüyor. Bundan ne anlam çıkarılır bilmiyorum.
Ayrıca kontrol etmek için Paycell web sitesi aradım bulamadım.
Mağduriyetim giderilmesini varsa kalan miktarın tarafıma aktarılmasını istiyorum.

15 Nisan 2024 18:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

16 Nisan 2024 08:05

Değerli Müşterimiz, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

22 Nisan 2024 10:25

Turkcell'den başka GSM operatörüne geçtiğim için bakiyem görüntülenemiyor ama neden?

Paycell sonuçtan hiç memnun değil

Paycell
29 Mayıs 2025 15:52
Yigithan sonuçtan hiç memnun değil

Paycell Hesabım Kapandı Paramı Geri Alamıyorum

Paycell İade Sorunu: Beklenen Geri Ödeme Yapılmadı
Ayça sonuçtan çok memnun

Ayça
07 Nisan 2024 11:48
"Hızlı çözüm sağladığınız için teşekkür ederim."
Paycell Kategorileri