Elif sonuçtan hiç memnun değil

Passo Yalın Tüpraş Stadyum 2. Kategori Biletlerimizin Sahne Görüşü Olmaması

04 Haziran 2024 13:31

TÜPRAŞ stadyumu'ndaki yalın konserinde 2. Kategori olarak en pahalı biletlerden olan 1.900 TL'ye bilet aldık. Oturduğumuzda ise şok yaşadık; sahnenin tamamı sahaya kurulan kulenin altındaki hoparlörler nedeniyle kapalıydı.

Konser başlamadan önce yetkili aradık, alt kategorilere bile geçsek olur, yeter ki sahneyi görelim dedik. Kimsenin yer değiştirmeye yetkisi yokmuş, yapılabilecek bir şey yokmuş. Performansın tamamını yandaki ekranlardan izlemek zorunda kaldık. Sahneyi, yalın'ı, orkestrayı göremedik. Hoparlör gördük.

Bununla ilgili zararımızın tazmini ve ileride başkalarına da mağduriyet yaşanmaması için bu koltukların bu kategoride satılmaması gerektiği hususunda bileti satın aldığımız Passo ile iletişime geçtik. Kendilerinin sorumluluğu olmadığını, stadyum konserlerinde sonradan eklemeler nedeniyle sahne görüşünün kısıtlanabileceği şeklinde cevap verdiler.

Bizim görüşümüz kısıtlanmadı, komple kapalıydı ve bunun bir çözümü vardır; görüşü kısıtlanan biletlerin yerini önceden değiştirebilirsiniz vb. Bir çözüm bulunur. Mailde sorumlunun kim olduğunu veya şikayetimizin iletileceğini de söylemediler. Bileti sattıktan sonra hiçbir sorumluluk kabul edilmiyor, yardım edilmeye çalışılmıyor, durumla ilgili bir üzüntü dahi dile getirilmiyor.

Sonradan önün kapanırsa bahtına gibi profesyonel olmayan bir açıklama. Arkalardan almadığımıza pişmanız.

04 Haziran 2024 13:33 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildirim değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passo Müşteri Bildirimleri Yönetimi

05 Haziran 2024 17:50

Passo tarafından arandım, organizasyon şirketi ile görüştüklerini belirttiler. Ancak organizasyon şirketinin olumsuz yanıt verip hiçbir şey yapamayacaklarını söylediğini aktardılar. Telafi çabasında bulunmamalarını bırak, bir özür dahi dilenmedi.

Emel sonuçtan hiç memnun değil

Emel
04 Eylül 2023 11:47

Gizem
29 Mart 2024 16:20
Passolig Passo Dan Almış Olduğum Bilet Ve Mağduriyetim
Passolig Passo Dan Almış Olduğum Bilet Ve Mağduriyetim

Ahmet
25 Şubat 2024 11:08
Mohammed sonuçtan hiç memnun değil

Mohammed
21 Nisan 2025 14:23
Bilet Krizi: Etkinlik Günü Hayal Kırıklığı
Bilet Krizi: Etkinlik Günü Hayal Kırıklığı

Gamze
10 Temmuz 2025 21:49
Oturma Planı Yanıltıcı: Pahalı Biletle Sahneyi Göremedim, Mağduriyetimin Giderilmesini İstiyorum
oturma-plani-yaniltici-pahali-biletle-sahneyi-goremedim-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-5.jpg
oturma-plani-yaniltici-pahali-biletle-sahneyi-goremedim-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-4.jpg
oturma-plani-yaniltici-pahali-biletle-sahneyi-goremedim-magduriyetimin-giderilmesini-istiyorum-1.jpg